Körülmények

2024.06.14. 07:40

Élhetetlenné vált Kertváros - vélekedik olvasónk

Miért kellene elűzni a madarakat a városból? - tette fel a kérdést olvasótársam a Postabontásban.

Wald Kata

Egyben megjegyezve, hogy bár nem él Kertvárosban, ezért napi tapasztalatai nincsenek, mégis túlzónak tartja a városrészben lakók reakcióit a varjakkal kapcsolatban. 

Kertvárosiként a következőkről tudok beszámolni: a hétvégéink általában vidékre meneküléssel teltek az elmúlt időszakban az Expo rendezvények miatt. Most már a hétköznapjaink is zajban telnek a sok, döntési helyzetben lévő ember közömbössége miatt. Napi és éves szinten is anyagi kárt okoznak nekem, mert a melegben, a zárt ablakok miatt a klíma működik, ami áramfogyasztást generál. Akkor is működtetni kell, ha egyébként szellőztetni tudnánk. A vidékre autózás szintén plusz költséggel jár. Szóval, a regnáló urak éves szinten szép kis pénzt vesznek ki a zsebemből. 

Ez a mai Pécs.

Egyébként azt is meg kell jegyezni, hogy mostanában nagy csend van az Expo körül, csökkent a rendezvények száma. Van egy olyan sejtésem, hogy nem csak az Angster teremmel van baj, hanem az egész szerkezettel...

Név és cím a szerkesztőségben

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!