Postabontás

2024.07.09. 19:30

Milyen jogon telepít át buszmegállót a város más háza elé? – háborodott fel pécsi olvasónk

Jelenleg Pécsett zajlanak az új zebrák telepítései, amivel semmi gond.

Wald Kata

Azonban, mint kiderült, nem csak zebra, hanem buszmegálló is érintett. A történetünk a következő: kisgyermekes családként két évvel ezelőtt vásároltunk házat a Hársfa út „végén". Ezen a héten hétfőn arra lettünk figyelmesek, hogy a házunk előtti zöldterületen idegen munkások karókkal jelölik meg a területet. Mikor megkérdeztem, hogy ezt miért csinálják, azt válaszolták, hogy ide lesz áthelyezve a buszmegálló. 

Na, ez már kimeríti az önkormányzat szemtelenségét! 

Milyen jogon telepít át úgy buszmegállót a város más háza elé, hogy arról se az ott lakókat nem kérdezte meg, se lakossági fórumot nem tartott?! És ami a legbosszantóbb, hogy a jelenlegi helyi képviselő sem tudott a dologról. Abba bele sem gondolt a nagyérdemű, hogy ezzel mekkora gondot okoz az ott lakóknak? 

A buszmegállóból belátni majd a kisgyermekes család udvarára, a ház értékét veszti a buszmegálló miatt, a buszmegálló és a ház környéke ezáltal szeméttel lesz tele ismerve a "nemtörődöm" emberek hozzáállását, végül pedig nagy zajnövekedéssel is jár, mivel az ott megálló és induló buszok sokkal nagyobb zajt keltenek, mint az áthaladó közlekedés. Kérdem én: ez így normális?! Mit szólna a polgármester úr, ha az ő háza elé telepítenének át buszmegállót?! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!