olvasói levél

2019.03.19. 09:22

Felháborító felirattal jött a pizza – írja olvasónk

Rendkívüli módon felháborodtam a minap, egy egyszerű pizzarendelés miatt. Egy internetes portálon keresztül rendeltük meg este, az egyik pécsi pizzériából.

Az online felületen meg lehet adni, hogy kérünk-e plusz feltétet, vagy van-e bármilyen más kívánságunk. Udvariasan jeleztük, hogy szeretnénk kérni: szeleteljék fel a pizzát. Erre mi történik? Miután átvettük az ételt, azt láttuk a címkén, hogy a következő szöveget írták rá: „Szeleteld fel nigger”. Kérdem én, hogy hogy engedhet meg magának bárki is ilyesmit?!

Több, mint 12 éve rendelem erről a helyről a pizzát, mert finom, meg vagyok elégedve a minőséggel, és nem spórolnak a feltéttel....

És erre jön egy ilyen felirat... Mélységesen fel vagyok háborodva. Még azt is megértettem volna, ha nem szeletelik fel, mert elfogadom, hogy rengeteg a dolguk, sietniük kell, és nem érnek erre rá. De egy ilyen üzenet a vásárló felé azért mégiscsak tűrhetetlen. Biztos, hogy soha többet nem fogok tőlük rendelni! A történteket fotókkal tudom bizonyítani.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában