olvasói levél

2018.06.25. 09:40

Inni lehet, de vécé, az nincs

Kellemes vasárnap este, vidám csevegés a barátokkal, könnyű borozgatások, kurta kacajok, hangos bekiabálások, dübörgő muzsikaszó... Sorolhatnánk városunk nyári hangulatú ékességét, a sétatéri zsongást - írja egyik olvasónk.

Bizony fogynak, fogynak a borosgazdák nedűi – amivel együtt jár az is, hogy időnként meg kell látogatnunk a mellékhelyiséget. Este tíz óráig még ezzel nincs is semmi probléma, az ennél későbbi időpontban azonban már csak zárt ajtókat talál a kedves vendég. Sehol egy nyitva lévő vécé a területen – így sokaknak nem marad más, mint a bokrok alatti, fák mögötti, eldugott részei a térnek. Persze a bátrabbaknak ez nem jelent különösebb problémát, nem mindenki veszi azonban ilyen könnyen ezt az akadályt. Azoknak azonban, akik még éjszaka is iszogatnának, nem marad más lehetőségük – mert a szervezők rájuk sajnos nem gondoltak. Hiszen tíz óra után már nincs koncert – ez igaz. Ezúton szeretném azonban felhívni a figyelmüket, hogy ez nem jelenti azt, hogy kiürül ebben az időpontban a Sétatér! Inni addig lehet, amíg árusítanak innivalót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában