PR-cikkek

2012.11.14. 10:29

Új építésű ingatlanok a Koller utcában

Átadási időpont: lakások 2013 nyarán, irodák 2013 elején

BAMA

A Koller utcában épülő Janus Irodaházat jövő év elejétől vehetik birtokba a vállalkozások, a lakásokba 2013 nyarán költözhetnek be a lakók. Az irodaház műszaki átadása az idei év végén, jövő év elején várható. A lakások építése már látványos, a Koller utcából már a földszinti falak láthatóak, nemsokára sor kerül az első födém kialakítására.

[caption id="" align="alignleft" width="600"] Kattintson a képre további képekért!
[/caption]

A beruházás Minerva Park – www.minervapark.hu – névre hallgat, így találhatják meg az interneten is. Első üteme a Búza tértől nyugatra, a régi Park Mozi közelében épül. A belváros szívében, a PTE Jogi és Közgazdaságtudományi Karától alig 150 méterre található fejlesztésben minőségi ingatlanok munkálatai folynak. A földszinti lakások belső kerttel rendelkeznek, az egész épület napkollektorral felszerelt, így energiatakarékos és hosszú távon fenntartható otthonokat alakítanak ki. A pécsiek, illetőleg a környéken élők számára jó hírként szolgálhat, hogy a területen belül új helyen, új minőségben jelenik meg a korábban évtizedeken át közkedvelt kispiac. A modern felfogásban újragondolt belvárosi piacnak, üzleteknek, vendéglátóhelyeknek, irodáknak és lakásoknak helyt adó fejlesztés új építészeti lehetőségeket felhasználva valósul meg. A beruházó szándéka szerint a terület védett belső kertjei, terei olyan miliőt biztosítnak majd az itt lakók számára, mely ötvözi a nyugodt, kiegyensúlyozott életvitelt a belvárosi élet előnyeivel.

A lakópark teljesen zárt, így csak az itt lakók közelíthetik meg a Koller utcáról. Parkolást tekintve a lakók mélygarázsok vagy a felszínen elhelyezkedő, fedett autóbeállók közül választhatnak, amely szintén zárt, védett helyen készül. Egy-egy felszíni, fedett autóbeálló 1 millió forint körüli áron, a mélygarázsok 2,5-3 millió forint között érhetőek el. Ezek megvásárlása természetesen nem kötelező, akár később is lehet beállót vagy garázst venni. A földszinten már csak két lakás, az első és második emeleten négy-négy otthon vásárolható meg a 21 lakásos társasházban. A lakások - új építésűek lévén - 15 millió forintos vételárig illetékmentesek. Minden lakáshoz terasz tartozik, melyek mérete – a lakás alapterületének függvényében – 6 m2-től 16 m2-ig terjed. A lakások 30-90 m2 közötti méretben érhetőek el. Garzonlakások 11 millió forinttól, a kétszobás otthonok 14 milliótól, míg a nappali + 2 hálószobás ingatlanok 19 millió forinttól vásárolhatóak meg.

Az épület modern szigetelésének köszönhetően a lakások „A” energiaosztályúak. További részleteket a www.ujpecsilakas.hu oldalon olvashat. A Koller utcai lakóparkban vásárolni szándékozó Pécsi Tudományegyetemen dolgozó vagy hallgató leendő ügyfeleknek speciális kedvezményeket biztosítanak, így ők további százezreket takaríthatnak meg, ha itt vásárolnak új lakást.

Kövessen bennünket a facebookon – www.facebook.com/ujpecsilakas

A beruházó akciót hirdet leendő ügyfelei részére! Akik idén év végéig lakást vásárolnak a projektben és a cikket eljuttatják a beruházónak, azok számára a konyhabútort és felszerelést az eladó fizeti 500.000,- ft értékig vagy ugyanennyi árkedvezményt biztosít az autóbeálló illetve garázs vételárából.

A társaság nemrég kibővítette tevékenységét: jelenleg már használt lakások értékesítésével és bérbeadásával kapcsolatban is felkeresheti a Minerva Holdingot. Amennyiben ingatlannal vagy annak finanszírozásával kapcsolatos kérdése, kérése lenne, úgy látogasson el a www.ujpecsilakas.hu oldalra vagy hívja a 20/292-0000-ás információs vonalat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!