PR-cikkek

2015.12.03. 10:22

Erste Bank: Évzáró üzleti reggelin egyeztettek a vállalkozókkal

Immár hagyományosnak számító évzáró üzleti reggelire invitálta jelenlegi és lehetséges üzleti partnereit szerdán Pécsett az Erste Bank Hungary Zrt. (x)

BAMA

A helyszín már nem első alkalommal a Zsolnay-negyedben működő Zsolnay Étterem volt. A meghívott vendégek elsősorban a baranyai agrárvállalkozók, termelőcégek, kis- és közepes vállalkozások vezetői közül kerültek ki.

Amint azt érdeklődésünkre Tigelmann Gábor, az Erste Bank régióvezetője elmondta, rendkívül sikeresnek és eredményesnek tartja a telt házas rendezvényt, amelyen érdekfeszítő vitaindító előadást tartott dr. Mellár Tamás közgazdász, a PTE Közgazdaságtudományi Karának egyetemi tanára.
[caption id="" align="alignleft" width="650"] Mellár Tamás közgazdász és Tigelmann Gábor régióvezető is beszélt hazai kis- és közepes vállalkozások előtt álló lehetőségekről az Erste Bank szerdai pécsi évzáró üzleti reggelijén
[/caption]

A professzor a világgazdaságról, és a hazai helyzetről is beszélt, kitérve végül az európai uniós és az agrárpályázatokra, és arra, mely területek lehetnek azok, ahol a legjobb, és a legnagyobb fejlődést ígérő lehetőségek kínálkozhatnak. E vonalat vitték tovább az Erste meghívott uniós és agrárszakértői, akik hasznos tanácsokkal, aktuális piaci információkkal szolgáltak a résztvevőknek.

Tigelmann Gábor kiemelte, az Erste Bank üzleti stratégiájában kiemelt hangsúlyt kap az agrárszektor, az elkövetkező öt évben duplázni kívánják a piaci részesedésünket ebben az ágazatban. Ennek érdekében a bank az idén létrehozta az Agrár Kompetencia Központját, illetve kialakította az AgriNetwork „gyors reagálású” mobil agrárfinanszírozói szakemberhálózatot Baranya megyében is.

Címkék#pr-cikkek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!