PR-cikkek

2015.12.18. 10:48

Új név, még több tartalommal

Tikkurila - Pannon Festéküzlet / T.P.F. csapat 25 éve ott találhatók az élmezőnyben. (x)

BAMA

Azért az nem mindennapi dolog, hogy a legeredményesebb baranyai cégek toplistáján évek óta ott szerepel egy uránvárosi festékbolt. Egyúttal érdemes megjegyezni az új Tikkurila-Pannon Festéküzlet nevét, melyet még csak pár hónapja viseli.

Célszerű képben lenni a T.P.F. (Tikkurila - Pannon Festéküzlet) Facebook-oldalán is, mert folyamatosan aktuális információk olvashatók itt a vállalkozás akcióiról, kedvezményes vásárlási lehetőségekről, nyereményjátékokról, az új termékekről. Márpedig a készlet az uránvárosi üzletben (Pécs, Ybl Miklós u. 3.) hagyományosan jó portékákból áll, s mint a név is mutatja, a teljes Tikkurila festékcsaládot, valamint a legnagyobb magyar gyártó, a Pannon Festék termékeit árusítják.

– Mi a magyarázat egy festéküzlet folyamatos sikerére? – kérdeztük a bolt tulajdonosát és üzletvezetőjét, Horváth Dánielt.
– Röviden úgy összegezhetnék, hogy a termékek minősége. Még a gazdasági válság idején is érzékelhető volt, hogy az emberek ár-érték arányban gondolkodtak vásárláskor, inkább a valamivel drágábbat vették, ha az hosszú távon jobbnak bizonyult, tartósabb, elegánsabb, megbízhatóbb felhasználást eredményezett.

– Miben különleges a honlapjuk?
– A bolt jövőre lesz 25 éves, amit játékokkal, akciókkal fogunk emlékezetessé tenni, és minden eseményt meghirdetünk a Facebook-­oldalunkon. Megemlíteném továbbá a www.fessen.hu honlapunkat is, ahol tanácsot adunk arra, miként válasszunk festéket, falra, fémre, fára, betonra, járófelületre, kül- vagy beltérre. Szakember mondja itt meg, hogy a különböző színek egymáson milyen hatással járhatnak, ismertetjük, miként kell előkészíteni a festést, beszámolunk a minták szerepéről, használatáról, a kiegészítő eszközökről és anyagokról. Emellett külön fejezetben foglalkozunk a háztartási, valamint az ipari festékekkel, továbbá részletesen ismertetjük színkeverői, szaktanácsadói, szín- és anyagválasztó tanácsadói szolgáltatásainkat.  

– Mi a festéküzlet „ars poeticája”?
– Nálunk mindenki megtalálja a számítását a felületvédelemben. Az egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldásoktól kezdve a megbízhatóan tartós hosszú távú védelmen át a speciális igénybevételeket kívánó feladatok megoldásáig. A háztartási festékek színkavalkádját, a dekorációs ötletek végtelen formáját éppúgy a szívügyünknek tartjuk, mint az ipar különleges szakértelmet kívánó kihívásait. Ezért folyamatos képzéseken veszünk részt a festékgyártástól a lakberendezésig. Az pedig ugyancsak garancia a jó minőségre és a széles termékskálára, hogy a pécsi üzlet a Tikkurila teljes kínálata mellett a Poli-Farbe szervezte, száznál több festékboltot tömörítő Pannon Festék Hálózatnak is tagja.

Festékek funkció szerint, amit az uránvárosi Tikkurila–Pannon Festéküzletben találhatunk

Fémipari festékek: gyártáshoz, karbantartáshoz, hidak védelmére

Fémipari, professzionális felhasználásra szánt termékek, melyek alkalmasak a gyártás során való használatra, karbantartó festésre, mezőgazdasági gépek festésére, hidak hosszan tartó bevonatozására, tartályok és acélszerkezetek, továbbá speciális termékek, az ivóvízellátás és hulladékgazdálkodás területén történő alkalmazásra. A bevonatrendszereket gyors száradás jellemzi, és alkalmasak gyors ciklusú gyártósorokban való felhasználásra. A Temaspeed színező rendszer segítségével a színek széles skálája állítható elő.


Faipari festékek: nyílászárókra és bútorokra

Professzionális bevonatrendszerek, ragasztók és festőberendezések a fafeldolgozó és bútorgyártó ipar számára. Megtalálhatók itt nyílászárók és beltéri bútorok, faházak és -szerkezetek gyártása során felhasználható termékek, továbbá zsaluzat és fa szerkezetek javítására alkalmas festékek. A bevonatrendszereket gyors száradás jellemzi, és alkalmasak gyors ciklusú gyártósorokban való felhasználásra. A színező rendszer segítségével a színek széles skálája állítható elő.


Építőipari festékek: termékek az egész ház részére

A festékek, festőszerszámok és ragasztók széles skálájában megtalálhatók lakkok, festékek, fapácok, faipari termékek, zománcok, vakolatok és speciális hatású dekorációs termékek, gazdaságos és prémiumminőségben, szakemberek és barkácsolók részére. A termékek beltéri falak és mennyezetek, fafelületek, mint például parketta, burkolatok, bútorok, fakorlátok és fakerítések, valamint beltéri és kültéri fémfelületek kezelésére alkalmasak. A termékkínálatot vakolatok és homlokzati festékek egészítik ki. Igényes színkeverő rendszerünk révén a termékek több ezer színben állnak rendelkezésre.

Címkék#pr-cikkek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!