PR-cikkek

2015.12.30. 16:13

Volvo- és Renault-kamionszerviz Pécsett

Ettől az esztendőtől már Pécsett is elérhetőek a Volvo Hungária Kft. szervizszolgáltatásai a júniusban a Pécsváradi úton megnyílt márkaszervizben. (x)

BAMA

A Volvo Csoport magyarországi képviseleteként a Volvo Hungária Kft. a Volvo Trucks és Renault Trucks tehergépjárművek, valamint a Volvo buszok forgalmazásával és szervizelésével, javításával foglalkozik az ország hét pontján (a mellékelt térképen láthatók a telephelyek). A Volvo Csoport a világ egyik vezető haszonjárműgyártója, jelen van minden kontinensen, és olyan márkák tartoznak hozzá a Volvo Trucks és a Renault Trucks mellett, mint a Volvo Penta, az Aero és az amerikai Mack. Magyarországon 1993 óta létezik márkaképviselete. Itthoni leányvállalatát, a Volvo Hungária Kft.-t 1999-ben alapították 100 százalékos gyári tulajdonnal, s jelenleg mindegy 220 főt foglalkoztat az országban a vállalkozás. A leányvállalat székhelye és egyben legnagyobb márkaszervize Budapesten található, a további szervizek pedig az ország hat pontján, jól megközelíthetően, főutak, autópályák mentén.

A szervizhálózat legfiatalabb tagja a pécsi szerviz, mely a városba bevezető 6-os út mellett, a Pécsváradi úton található, és kamionnal is jól megközelíthető. A pécsi műhely 2015 nyarán kezdte meg működését, és azóta várja a Volvo és Renault teherautókat és Volvo buszokat javításra. A műhelyben dolgozók szakmai múltja és tapasztalata a garancia az ügyfelek magas szintű kiszolgálására. A Volvo Csoport előírásainak megfelelően a  műhelyekben dolgozó szerelők, raktárosok és munkafelvevők rendszeres, évi többhetes oktatáson vesznek részt, így biztosítva a naprakész tudást a mindennapi szervizmunkában. Szükséges is a folyamatos tréning, hiszen a járműtechnológia állandóan fejlődik, melyet követni kell. A Volvo Csoport célja, hogy az általa a világ sok pontján gyártott járművek minél több időt töltsenek az utakon, és minél kevesebb időt a szervizben. Ennek feltétele egyrészt az előrelátás, másrészt a műhelyek felkészültsége. A Volvo Csoport műhelyeiben ezt biztosítja a megfelelő eredeti gyári alkatrészkészlet, a gyors kiszolgálás, a programozott szervizelés és az online kommunikáció az optimális szervizidőpontok meghatározására.

A jelentős Baranya megyei Volvo és Renault teherautóparknak, köztük kommunális feladatokat ellátó járműveknek és a Pécs városában közlekedő buszoknak tehát nem kell már sok kilométert megtéve szervizbe menniük, helyben, illetve viszonylag közel tudják megoldani a felmerülő problémákat.

A szerviz 24 órás mentőszolgálatot lát el, vagyis része a Volvo Trucks és a Renault Trucks európai assistance-hálózatának.

A szerviz elérhetőségei:

Pécs, Pécsváradi út 25.
Telefon: 72/814-671
Szervizvezető: Csicsman Zsolt
Honlap: www.volvotrucks.hu
és www.renault-trucks.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!