szponzorált tartalom

2020.04.07. 00:01

Hatékony és gyors megoldás a hirtelen megnövekedett munkaerőigényre – HR-Rent

A kialakult járványhelyzetben számos cég szembesül a munkaerőhiány problémájával, elsősorban kereskedelmi, logisztikai és ügyfélszolgálati területeken. Az egyszerűsített foglalkoztatási forma, az alkalmi munkavállalás átmeneti megoldást jelenthet a nehéz helyzetbe került vállalkozások részére az elkövetkezendő hetekre vagy akár hónapokra.

Célja, hogy a rövid időtartamú, akár csak pár napos munkaviszonyt egyszerűbb adminisztrációs és közteher-fizetési kötelezettségek, valamint rugalmasabb munkajogi szabályok mellett lehessen teljesíteni. Munkáltatói oldalról nézve az egyszerűsített foglalkoztatás egyik legfőbb vonzereje a kedvező mértékű közteher. Előnye még, hogy nagyobb munkavállalói réteget lehet megszólítani, ugyanis a másodállást vállalók is bevonhatóak.

A pécsi székhelyű HR-Rent Kft. üzletágvezetője, Kutyáncsánin Jevrem szerint a munkavállalók kölcsönzése rugalmas megoldást jelent a jelenlegi krízishelyzetben. A HR-Rent vállalja a munkavállalói állomány kezelésével kapcsolatos munkajogi, bérügyi és egyéb adminisztratív feladatok teljes ellátását is, akár a meglévő állomány átvételénél is.

„A HR megoldások területén piacvezető Prohuman cégcsoport tagjaként – 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a munkaerő kölcsönzésben és az alkalmi foglalkoztatásban is. Több tízezres országos adatbázisunk lehetővé teszi, hogy azonnali munkába állást biztosítunk kereskedelmi, logisztikai, ügyfélszolgálati és termelési területeken. Az élelmiszerüzletek, drogériák és gyógyszertárak megnövekedett forgalma, valamint az online rendelések számának kiugró növekedése miatt, sok helyen munkaerőhiány lép fel, erre hatékony megoldás az alkalmi foglalkoztatás. Előnyünk, hogy képzett, rutinos dedikált szakembert biztosítunk partnereink részére, átvállaljuk a munkaviszony létrehozásával, adminisztrációjával, nyilvántartásával és megszüntetésével kapcsolatos jogi teendőket és napi feladatokat. Felelősségteljes HR szolgáltatóként precíz, több ellenőrzésen áteső dokumentációval szolgálunk ügyfeleink részére, amelyeknél közös érdek a határidők és a jogszabályok betartása.

Ha Ön is munkaerőhiánnyal küzd, keressen minket weboldalunkon található elérhetőségeinken!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában