szponzorált tartalom

2020.09.30. 17:01

Váltson DÍJNETES e-számlára, és nyerjen a DRV-vel!

Az online számlabefizetés kényelmes és biztonságos módja az ügyintézésnek, ráadásul a DRV Zrt. és a DÍJNET közös játékában szeptember 15. és november 15. között értékes elektronikai eszközökkel és utazással is gazdagodhatnak a szerencsés felhasználók.

A közüzemi számlák rendezésére egyre népszerűbb alternatíva az online (weboldalon vagy applikációban) indított csekkbefizetés, ami bárhol, bármikor, gyorsan és sorban állás nélkül elintézhető. A járványügyi ajánlásokkal és az egészségügyi szabályozásokkal összhangban tehát otthonról, elektronikus úton lehet intézni többek között a víz- és csatornadíjszámlák befizetéseit, hozzájárulva ezzel az ivóvíz-szolgáltatás és szennyvízelvezetés biztonságos és folyamatos fenntartásához is.

A felhasználók védelmét szem előtt tartva a DRV Zrt. a DÍJNET-tel közös nyereményjátékával is a biztonságos elektronikus számlaügyintézésre buzdítja ügyfeleit.

Regisztráljon a DÍJNETEN DRV-s felhasználóként, hogy részt vehessen a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. nyereményjátékában, melyen kétéjszakás hévízi üdülést vagy tabletet nyerhet.

A játékban való részvétel feltétele, hogy a játékos a 2020. 09. 15. és 2020. 11. 15. közötti időszakban a DRV Zrt. felhasználójaként DÍJNET elektronikus számlát igényeljen olyan felhasználási helyre vonatkozóan, ahol elektronikus számlával a jelentkezés/igénylés időpontjában nem rendelkezik, és a korábbi időszakban sem rendelkezett, valamint hozzájáruljon a DRV Zrt.-nél nyilvántartott adatainak a játékban való részvételéhez és sorsoláshoz történő felhasználásához.

A sorsolás időpontja: 2020. december 6.

A részletekért látogasson el a DRV honlapjára: https://www.drv.hu/dijnetes-nyeremenyjatek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában