Hirdetés

2021.10.18. 09:49

Továbbra is várják a legzöldebb ötleteket!

????????????????????????????????????

Fenntarthatóság, környezetvédelem, a „zöld” szemléletmód népszerűsítése; ezekre az elvekre építette fel a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a Zöld Megoldás-pályázatát. A 2011-ben létrehozott pályázattal a vállalat célja, hogy a Váci és a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében tovább növelje a „zöld” projektek számát, útmutatást adva ezzel a fenntarthatóság és egy élhetőbb jövő kialakításához.

Ahogy a korábbi években, úgy idén is egy független bírálóbizottság bírálja el a beérkező pályázatokat, melyek közül a legkiemelkedőbb és leginnovatívabb projektek részesülnek pénzügyi támogatásban. A váci és a beremendi térségből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forintos támogatás áll rendelkezésre.

A vállalat a 2021/22-es pályázati időszakban is segítségül hívott – a váci és a baranyai régióban is – egy-egy szakmailag tapasztalt támogató szakértőt, akik hasznos és újszerű tanácsokkal és ötletekkel segítik a pályázókat.

A pályázatokat 2021. december 3-ig lehet benyújtani!

Az aktuális pályázati anyagok a DDC honlapján megtalálhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában