Hirdetés

2022.08.18. 09:29

Bulikkal búcsúzik a nyártól a Hertelendi Termálfürdő & Szaunapark

Lassan elbúcsúzunk az idei nyártól, de ez nem jelenti azt, hogy unalmasan telnének a hétvégék szeptemberig.

A Hertelendi Termálfürdő & Szaunapark vezetői is úgy gondolják, hogy az utolsó forró napokon sem kell a lakás hűvösében szomorkodni: augusztus 19-én, pénteken például élőzenés strandparty lesz a The Connector zenekarral, este hattól egészen tizenegyig. Másnap, a nemzeti ünnepen is nyitva lesz a fürdő, ekkor indul a nyárbúcsúztató hosszú hétvége: már fél hatkor kezdődik a buli, DJ Simivel és DJ Öcsivel, és nem marad el a nyáron sokak által megkedvelt grillparty sem. Másnap, azaz vasárnap egy igazán különleges műsor következik: két közkedvelt előadóművész, Bodnár Rita és Tihanyi Tóth Csaba érkezik egy vérpezsdítő zenés-énekes-táncos műsorral, csak hogy valóban megkönnyítsék a búcsút a kánikulától.A műsorok természetesen a napi fürdőbelépő megváltásával látogathatók.

 

A Hertelendi Termálfürdő & Szaunapark főépületében négy beltéri medence, valamint egy közvetlenül a komplexumból kivezető folyosón megközelíthető kültéri medence várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A beltéri medencék között felfedezhetünk egy pancsolót is a legkisebbeknek, mini csúszdával. Az élménymedencében négy nyakzuhany, a sodró medencében kancsós vízsugarak és sodró elem várja a fürdőzőket. A nyári szezonban a nyári strandrésszel kibővülve összesen 12 medencével várják az ide látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában