Hirdetés

2022.09.23. 20:24

A vásárló minden álmát teljesíti a Rácz Bútorház

Ingyenes helyszíni felmérés, 3D látványterv és házhozszállítás

– A vásárló megálmodja nappalija, konyhája, vagy gyerekszobája, sőt, akár irodája új berendezését, mi pedig a helyszínen felmérjük a lehetőségeket, megtervezzük és határidőre, kiemelkedő minőségben elvégezzük a munkát. Amelyből a felmérés, a szinte élethű vizuális élményt adó 3D látványterv, továbbá a házhozszállítás is ingyenes! A jelszavunk a megbízhatóság, precizitás, pontosság – sorolja üzletük vevőbarát erényeit Győrffyné Rácz Gabriella, a Rácz Bútorház ügyvezetője.

A cég mai sikeres tevékenységét hosszú évtizedek munkája alapozta meg. – Édesapám először Szederkényben készítette a bútorait, mert Pécsett nem kapott iparosengedélyt, hiszen akkortájt még limitálták a városban dolgozó kárpitosok számát. A ’60-as évek végén költözött Pécsre, ahol előbb a Katalin utcában, később a Kórház téren, majd a Jókai utcában fogadta a vásárlókat. Most pedig már jó ideje az Álmos utcában működünk – emlékszik vissza a kezdetekre az ügyvezető.

A pécsi üzletbe betérő vásárló több mint kétezer termékből válogathat, és a komplett berendezésektől, garnitúráktól kezdve a faágyakon, komódokon, sőt, akár egyedi hangulatú bárpultokon, bárszekrényeken keresztül garantáltan a lakás bármely szegletébe illő kisbútort megtalálja náluk. Beleértve a RAL-színskála minden színében, illetve bármely méretben megrendelhető akril frontokat (ajktólapokat). Ahogyan a kárpitozott bútorokhoz illő szöveteket is, ugyancsak nagyon széles szín- és méretválasztékban.

A családi vállalkozásként működő Rácz Bútorház egyik különlegessége, hogy nemcsak késztermékeket forgalmaz, hanem bármely bútort egyedi méretben, a vásárló kívánsága és ötlete szerint el tud készíteni saját asztalos- és kárpitosműhelyében. 

Ehhez a legmodernebb technológiát segítségül hívva, a már említett ingyenes 3D látványterv készítésével, legyen szó a nappaliba, konyhába vagy a lakás bármely helyiségébe szánt darabokról. Akár azzal a megoldással is, hogy a boltban megtetsző darabot készítik el szükség esetén az ott látottaktól eltérő, a lakásba illeszkedő egyedi méretben – a hét hat napján a betérők rendelkezésére állva.

NYITVATARTÁSI IDŐ:

Hétfő–péntek: 9:00–18:00

Szombat: 09:00–13:00

ELÉRHETŐSÉG:

Rácz Bútorház, 7630 Pécs, Álmos utca 1.

E-mail-cím: [email protected]

Telefon: +36-72/313-263

www.raczbutorhaz.hu 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában