Hirdetés

2022.09.26. 13:25

Adamkó, Sásd: márkafüggetlen autószerviz, műszaki és eredetvizsga, csereautó, biztosítás!

A sásdi Adamkó Autószerviz a régió legnagyobb márkafüggetlen autószervizeként magasan képzett munkatársakkal, családias környezetben várja ügyfeleit. Valóban a lehető legteljesebb körű, minőségi és gyors, egyben megfizethető árú autós szolgáltatásokat kínáljuk.

Cégünk története egészen a ’90-es évekig tekinthet vissza, amikor testvérpárként, még két külön telephelyen elkezdtük a munkát. 2003-tól immár együtt, több évtizedes szakmai tapasztalattal és rengeteg elégedett ügyféllel a hátunk mögött alapítottuk meg az Adamkó Autószervizt.

Ahol az autó fajtájától, típusától, évjáratától és állapotától függetlenül teljes körű szervizelést vállalunk magánszemélyek és vállalkozások, cégek megbízásából is. Ez a személyautóktól a teherautókon, autóbuszokon át egészen a mezőgazdasági gépekig, vontatókig, utánfutókig felöleli a teljes gépjárműpalettát. Ahogyan szolgáltatási körünk is a környéken páratlannak mondható!

 

Autószerviz: javítás, szerelés, vizsgáztatás

Autószerviz-részlegünkben mindennemű gyorsjavítás mellett teljes generál-nagyjavításokat is elvégzünk:

• gépjárművek átvizsgálása, állapotfelmérés,

• személyautók, kisteherautók, tehergépjárművek javítása,

• cégeknek flottajavítás,

• motordiagnosztika, motorfelújítás, 

• műszeres futóműállítás, futóműjavítás,

• fékjavítás, -felújítás,

• olajcsere, kötelező szerviz,

• klímafeltöltés, -tisztítás,

• számítógépes hibakódolvasás

• gumiszerelés, és -értékesítés, centrírozás.

 

Karosszériajavítás – autómentés, csereautó, háztól házig szállítás

Karosszéria-műhelyünk professzionális gépekkel bármely hiba és sérülés javítását szakszerűen elvégzi. És nálunk a javítás ideje alatt is tovább használhatja autóját, nem esik ki munkájából, hiszen 21 különböző kategóriájú csereautóval állunk rendelkezésére. 

Sőt, a karosszériamunkákhoz kapcsolódóan a még nagyobb kényelmet kínálunk ügyfeleinknek: a 24 órában rendelkezésre álló autómentésen túl kérésre háztól házig szállítjuk autóját, akár 50–60 kilométer távolságból is.

A sorból természetesen nem hiányzik a szélvédőcsere, a jégárok okozta sérülések, illetve a horpadások fényezés nélküli szakszerű javítása. Ha szükséges, a fényezést minőségi anyagokkal, csúcskategóriás fényezőfülkében végezzük el.
 

Előtte
Utána

 

A biztosítási ügyintézésre se legyen gondja!

Épp elég kellemetlenség, ha már megtörtént a baj, ám a biztosításokkal kapcsolatos teljes körű ügyintézéssel igyekszünk csökkenteni ügyfeleink kényelmetlenségeit. Felelősségi kár esetén szinte minden esetben, cascós károknál szabad kapacitásunk függvényében minden adminisztrációt elvégzünk saját telephelyünkön, a bejelentéstől a kárfelvételig. 

Szakavatott kollégáink pontosan fel tudják mérni a kár mértékét. Márpedig a pontos kárbejelentés fél siker, szakszerű munkánk nyomán jobb esélyekkel kap magasabb összegű kártérítést. Sőt, bizonyos esetekben akár önrészmentes is lehet a javítás. 

Mi átvesszük a sérült autót, és attól kezdve Önnek nincs több gondja; csak aláírásokra lesz szüksége, hogy aztán megújulva átvehesse tőlünk gépjárművét!

 

Vizsgáztatunk, vizsgálunk, a dokumentumokban is segítünk

Vállaljuk minden típusú gépkocsi időszakos műszaki vizsgáztatását, környezetvédelmi felülvizsgálatát, és az átíráshoz minden esetben kötelező eredetvizsgálat elvégzését is, ugyancsak minden típusú gépjármű esetében, beleértve a gázüzemű, illetve mezőgazdasági járműveket, vontatókat, pótkocsikat is.

Külföldi papiros autókkal is bizalommal fordulhat hozzánk, azok forgalomba helyezését is teljeskörűen elintézzük.

Honlapunkról az összes szükséges dokumentumot (vizsgáztatásokhoz, kárbejelentésekhez, meghatalmazásokhoz) egy helyről, kényelmesen letöltheti! Kérésére a kitöltésükben is készséggel segítünk!

Autóját nálunk végig biztonságban tudhatja, hiszen zárt, riasztóval védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt. 

A nálunk elvégzett munkára természetesen minden esetben garanciát vállalunk!

 

Adamkó Autószerviz – minőségi szolgáltatások, elérhető áron!

 

NYITVATARTÁS

Hétfő–péntek: 07:00–16:30

 

ELÉRHETŐSÉGEK

7370 Sásd, Ipari u. 4.

Tel.: (0672) 475-846

 

AUTÓSZERVIZ, VIZSGAIDŐPONT-EGYEZTETÉS

Időpontfoglalás: (0620) 375-0516

[email protected] 
 

KAROSSZÉRIA-JAVÍTÁS

Időpontfoglalás: (0620) 387-5612

[email protected] 

www.adamkoautoszerviz.hu 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában