Hirdetés

2022.09.26. 10:16

Ahol megoldást találnak mindenre: Möbeltech

Bútorlapot szeretne vágatni és élzárni  vagy bútorvasalatra lenne szüksége, szebbé varázsolná otthonát, de nem tudja, mitévő legyen? A Möbeltech a tökéletes választás. A görcsönyi üzletben gyakorlatilag mindent megtalálhat, amire szüksége lehet.

Több évtizedes asztalosipari tevékenységük után, melyben nagyrészt bútorok és üzletberendezések gyártásával töltöttek, több neves bútorlap beszállítóval és vasalat kereskedővel léptek kapcsolatba munkájuk során. A kitartó tevékenységük és tisztességes üzleti politikájuknak köszönhetően megtudták nyitni bútorlap kereskedésüket a felhasználok felé. A régiónkban már kialakult egy kereskedői lánc és beszállítói háttér, amibe a Möbeltech már nem fért bele, így valami új mellett döntöttek. Olyan termékeket mellett, ami még korábban nem volt a piacon, vagy csak részben található meg a régióban.

 

Termékeik nagyon színes választékkal kaphatóak, melyet érdemes megnézni a bemutató termükben vagy a honlapukon. Telephelyükön a termékkínálatukból 80 fajta bútorlap található raktáron, de ami épp nincs, azt is beszerzik már 2-3 héten belül. Természetesen az asztalos ipari és viszonteladói felhasználókat is szívesen fogadják.

 
 

Folyamatosan fejlesztik gépparkjukat és már a CNC technológiával készült lapra szerelt bútorokat is tudnak gyártani. Számítógépes programmal el tudják készíteni a bútorok látványtervét kész gyártástechnológiával így akár rögtön gyártható a termék. Hozz ott anyagok felszabását és élzárását is elvégzik rövid határidővel.

 
 

Amennyiben tehát Ön bútort szeretne készíteni, vagy modernebbé varázsolná az otthonát vagy alapanyagra van szüksége, ebben az esetben érdemes felkeresni az üzletet, ahol családias hangulattal várnak mindenkit.

 

Möbeltech, a tökéletes választás!

 

Möbeltech Kft. 7833 Görcsöny Külterület 051/10 Hrsz.     https://www.mobeltechkft.hu/

 

Tel: 06 70 365-4804    E-mail: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában