Hirdetés

2022.09.30. 11:48

CarCare autómosó: tisztán, illatosan, busszal, kamionnal is!

Mosás és mosás között óriási különbség lehet! Ha kívül-belül patyolattisztaságot, újjávarázsolt kárpitokat, csillogó fényezést és friss illatot szeretne autójának, sőt, teherautójának, autóbuszának, kamionjának, a tökéletes választás az új pécsi CarCare kamion-, autómosó és -kozmetika a Siklósi úton, a temetővel szembeni Shell kút mögött.

A műszaki vizsgáztatásban, autó-gyorsszervizelésben, gumijavításban már eddig is jeleskedő telephelyen mostantól a belbecs mellett az ide érkező autók küllemére is kiemelt figyelmet fordítanak. Az új CarCare autómosó a legmodernebb berendezésekkel várja a pécsieket!

A személy- és kisteherautókat 0–24 óráig üzemelő önkiszolgáló mosóval, nyáron napvitorlával, két beállásos porszívóval. Cseppmentes száradással, törölgetés nélkül is.

És többféle fizetési lehetőséggel – érmével, papírpénzzel, bankkártyával, okoseszközökkel érintésmentesen, sőt, akár feltöltőkártyával, hogy ne kelljen a zsebben apróért kotorászni. A sorból természetesen a pénzváltó automata sem hiányzik.

És hogy ne csak a szemnek, hanem az orrnak is jusson élmény, az autó tartósan friss illatáról a négyféle illatot árasztó parfümtorony gondoskodik.

 

Ki is szolgálják: kozmetika felső fokon!

Ha nem csak gyorsan, saját maga szeretné kicsit megtisztítani autóját, a CarCare kozmetikája természetesen – előzetes bejelentkezéssel – saját munkatársaival is rendelkezésre áll, és precízen elvégzi az alaposabb tisztítási, állagmegóvási munkálatokat. A gyors külső-belső takarítástól a kárpittisztításon, bőr- és műanyagápoláson át a külső polírozásig, teljes körű ápolással.

A méret nem számít: vár a Kärcher kamionmosó!

A CarCare igazi egyediségét a legnagyobb járművekre specializált kamionmosó adja, hiszen itt mérethatárok valóban nincsenek: jöhet pótkocsis teherutó, busz, kamion, a legnagyobb nyergesvontató, az országban is szinte egyedülállóan modern Kärcher technológiával bármit tisztára varázsolnak.

Ha nem az önkiszolgáló mosót, hanem kollégáinkat választotta, autója újjászületésének idejét kényelmes ügyfélvárónkban olvasgatva töltheti el.

 

CarCare Autómosó

Pécs, Siklósi u. 68.

Nyitvatartás

Önkiszolgáló autómosó: mindennap 0–24

Kamionmosó: hétfőtől péntekig 07.00–16.00

Kozmetika: hétfőtől péntekig 07.00–16.00

 

Telefonos bejelentkezés: (0630) 420-1584.

CarCare a Facebookon is!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában