Hirdetés

2022.09.26. 12:33

Farkas Filter: negyedszázada olajozottan működnek, jelentős újításokkal

A pécsi Farkas Filter Kft. közel 30 éves múltra visszatekintő, 200 állandó partnerrel és 5000 elégedett ügyféllel büszkélkedő, elsősorban kenőanyag-forgalmazó szaküzlet és gyorsszerviz. Ám a tavalyi tulajdonosváltás óta folyamatosan bővül a paletta, így ma már autóalkatrészek forgalmazásával házhozszállítással és szervizautóval is kiszolgálják egyéni és közületi megrendelőiket, a rendkívül kedvező árak jóvoltából akár a viszonteladókat is.

A neve ma is változatlan, a Farkas Filter szolgáltatásai azonban mára jócskán túlmutatnak az ipari olajtermékek, tágabban véve kenőanyagok bolti árusításán. Az alapokat valóban az ipar, a közlekedés és a mezőgazdaság számára szállított motorolajok, adalékok és szűrők, filterek kis- és nagykereskedelme adja. Lefedve a személy- és haszongépjárművek, az ipari és mezőgazdasági munka- és erőgépek, emellett a kompresszorok és hidraulika legszélesebb spektrumát.

Az utóbbi időszakban azonban számos területen frissült és bővült mind a termékek, mind a szolgáltatások kínálata. Maradva az olajnál, még országosan is újdonságként immár az automata váltók olajcseréjét, a rendszer szakszerű gépi átmosását is vállalják.


 

Fotós: Nana's Dreams Photography
Fotós: Nana's Dreams Photography

Olajok és szűrők kicsiben és nagyban,

céges flották esetén egyedi szolgáltatásokkal

A szűrőtechnikai alkatrészeket 15 hazai és márkás és minőségi külföldi gyártótól szerzik be, az ügyfelek egyedi igényeit komplett termék- és szolgáltatáscsomagokkal kiszolgálva. Előbbiek esetében a szokásos 1, 4 és 5 literes flakonok mellett 20, 60, sőt, 205 literes, hordós kiszerelésben is. Utóbbi sorába pedig a szűrési folyamatok monitorozása, optimalizálása és a műszaki tanácsadás is beletartozik. A közületi, céges ügyfelek részére akár keretszerződéssel, egyedi szállítási lehetőségekkel. Flottaszerződések esetén további kedvezményekkel, soron kívüli kiszolgálással. Speciális logisztikai szolgáltatásként pedig problémás anyagok beszerzését, készletezését és ütemezett szállítását is megoldják.


 

Fotós: Nana's Dreams Photography

Pécsett akár ingyenes házhoz szállítással

A szállításra egyébként is különös gondot fordítanak: termékeiket – 20 ezer forintos értékhatár fölött ingyen – Pécsett és vonzáskörzetében naponta 9 és 14 óra között, az összegyűjtött igények alapján körjárattal házhoz is szállítják; mostantól akár lakossági megrendelőknek is. Mi több, egyedi megrendelésre akár 24 órán belüli, telephelyre történő kiszállítást is vállalnak.


 

Fotós: Nana's Dreams Photography

További újdonságok: autóalkatrészek,

olajcsere, szervizautó, vizsgáztatás

A kenőanyagok, filterek mellett újabban bármely más autóalkatrészt is beszereznek személy- és teherautókba is, méghozzá különösen gyors, szinte mindig tarthatóan 24 órás beérkezési határidővel. Emellett egyre nagyobb teret nyer immár kétbeállásosra bővített műhelyük gyorsszerviz-szolgáltatása. Amely során időpontfoglalással immár az autók komplett szervizelését is elvégzik. Október 1-től pedig már egy szervizautót is szolgálatba állítanak, így az akkumulátorcserét, klímatöltést és olajcserét külső helyszínen is meg tudják oldani. A szerviztevékenységbe emellett, ugyancsak újdonságként a műszaki vizsgáztatás, valamint a vizsgára történő műszaki felkészítés is beletartozik.

Mindezt speciális kedvezményekkel: elfogadják a pécsi Tüke-kártyát, amely mellett a Körber, és a Bader Gruppe cégcsoport dolgozóit is kedvezményes árakkal várják.

A Farkas Filter sikerének kulcsa a széles termékpalettán és szolgáltatási körön és persze a kedvező árakon túl, hogy mindig is a közös megelégedettségen alapuló, hosszú távú együttműködésre törekedett, minden vevő számára mindig megtalálva a számára legkedvezőbb megoldást.

 


 

 

Ahogy új szlogenjük hirdeti: Farkas Filter – nem csak Filter!


 

Farkas Filter

Cím: 7634 Pécs, Pellérdi út 4.

Tel.: (0672) 252-744; (0630) 919-8717

Mail: [email protected], [email protected]

www.farkasfilter.hu

Nyitva tartás: 

Hétfő–péntek: 08.00–17.00


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában