Hirdetés

2022.09.23. 20:19

Kezünkben az autónk sorsa

Hogy mi a közös azokban az emberekben, akik autóvásárlás előtt vannak, illetve azokban, akiknek már van autójuk?

A CarTrend mobilapplikáció. Egy app, egy modern kommunikációs platform, amely kényelmes, egyszerű, gyors kiszolgálást és ügyintézést tesz lehetővé. Akik vásárlás előtt állnak, azok számára ez a szolgáltatás igencsak hasznos, ugyanis a használtautó piactér kényelmes, gyors böngészést tesz lehetővé, az app segít a jelenlegi jármű értékbecslésében, legyen szó autóbeszámításról, továbbá az appal intézhető hitel, biztosítás minden egy helyen, plusz kapcsolatfelvétel a CarTrenddel.

A járművel rendelkezők is jól járnak az alkalmazással, hiszen minden autóval kapcsolatos tudnivalót, feladatot egy helyen látnak: szervizesemények követése,  karbantartás- alkatrészcsere emlékeztetők és javaslatok, de még a szervízre való időpontfoglalást is.

 

Gyakorlatilag a kezünkben tarthatunk egy használtautó-piactér, szervizkönyv, értékbecslő és alkatrészcserére, karbantartásra figyelmeztető és szervizidőpontot foglaló virtuális szerelőt, amely precíz és hibamentes. Ehhez pedig nincs más dolgunk, mint letölteni a CarTrend applikációt. Ráadásul rendszeres használat után még kedvezményeket és bónuszokat is kaphat a felhasználó.

CarTrend app, amely megkönnyíti az autóvásárlást és a vásárlás utáni szervizelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában