Hirdetés

2022.10.01. 07:45

Halloween fürdő és szauna party vár Magyarhertelenden

Kiemelt őszi akciókkal és színes, élménydús programokkal vár a Hertelendi Termálfürdő & Szaunapark.

Október 29-én, szombaton Halloween fürdő és szauna party segít kikapcsolódni a hétköznapokból, 17.30-tól zenés fürdőzésre is lehetőség lesz egészen este tíz óráig tartó nyitvatartás mellett. Az Idei Halloween party-ra a Hertelendi Szaunapark mesterei jelmezes programokkal, valamint rémisztően jó bőrápolásokkal készülnek. Mindemellett Kovács Péter profi zenész szórakoztatja majd fürdőző vendégeket, akik a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek nosztalgia slágereire bulizhatnak és táncolhatnak.

November 11-12-én, pénteken és szombaton az Endorfin Szauna 6 éves jubileuma alkalmából rendezik meg a VIII. Szaunavarázs programot, ahol helyi és vendég szaunamesterekkel ünnepelhetünk. November 12-én pedig a Hertelendi Termálfürdő 11. születésnapján kapcsolódhatunk ki a zenés szülinapi fürdő party során.

 

A Hertelendi Termálfürdő & Szaunapark főépületében négy beltéri medence, valamint egy közvetlenül a komplexumból kivezető folyosón megközelíthető kültéri medence várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A beltéri medencék felfedezhetünk egy pancsolót is a legkisebbeknek, mini csúszdával. Az élménymedencében négy nyakzuhany, a sodró medencében kancsós vízsugarak és sodró elem kényezteti a fürdőzőket.

A termálfürdő a hét minden napján, a szaunapark kedd kivételével várja a látogatókat.

2022. szeptember 1-től újra hétköznapi akciókkal várnak Hertelenden. Az akciók nem érvényesek ünnepi- és munkaszüneti napokon, illetve a fürdő által szervezett kiemelt események alkalmával. Az éttermi csapat a hétköznapokon kedvezményes menüvel, hétvégén pedig frissen készült változatos és ízletes kínálattal várja a fürdőző és szaunázó vendégeket.

 

A fürdő népszerű akciói közt szerepel a Kedvezményes Hétfő, mint hétindító wellness akció, ilyenkor a kombinált jegy 4.900 Ft, helyett 3.900 Ft/fő áron vásárolható. Tartalma: teljes szaunapark és fürdőhasználat, valamint 3 db szaunafelöntés.

Keddenként a Vizes Kedd során óriási akcióval várják vendégeket: az összes egésznapos jegyek árából 50 % engedményt adnak.

Emellett lehetőségük van az étteremben gyorsételek és italok vásárlására, fogyasztására.

Szerdánként Banzáj Szauna Szerdával várnak vidám hangulatban. Gyümölcstálak, exkluzív fürdőzés, frissítők, színvonalas szaunaprogramok, különleges bőrápolások várják a vendégeket. A szaunapark 16:00-22:00 között tart nyitva, 3-3 szaunaprogram 17:30 és 18:15-ös kezdéssel érhető el.

A Felező Csütörtök során az egésznapos jegyek árának 50 %-a levásárolható az étterem aktuális kínálatából. Amíg elkészítik a vendégek ebédjét, addig ők feltöltődhetnek a medencékben.

Az őszi, egyre hűvösebbé váló időben népszerű a szaunapark, amely 2011-ben nyitotta meg kapuit.

A szaunák mindegyike fürdőruhamentes, viszont egyedülálló módon lehetőséget biztosítanak a fedett testtel (lepedőben, szaunaruhában, törölközőben) szaunázók és fedetlen testtel szaunázók részére is. A szolgáltatásokat, a többféle hőkabint ezért két különálló részen, textiles és textilmentes oldallal biztosítják a vendégek számára.

A hét hat napján várják a vendégeket színes szaunaprogramokkal, melyeket profi szaunamestereink vezetésével élhetnek át. Fatüzeléses szauna, modern infra kabinok, tágas gőzkabin bőrápolásokkal, finn szaunák, aroma szauna, program szauna, pihenő szobák, parajdi sóbarlang, különböző hűtési lehetőségek, termálvizes kültéri medence fogadják az ide látogató vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában