Hirdetés

2022.11.21. 15:05

Kultikus női cipők – öt modell, amivel minden divatos nőnek rendelkeznie kell

A cipő női kivitelben maga a lágyság, a vonzalom, a báj és a nőiesség. A legendák sokszor így születnek. Lábakon hordva. Mert akad néhány olyan modell, ami nem évek, hanem évtizedek óta nők, és a nőkért rajongó férfiak millióinak páratlan kedvencei. Azért ez nem semmi, máris mutatjuk őket!

Fotó: ccc.eu/hu

1. Fehér sportcipő – az ellenállhatatlan kombináció

A fehér szín letisztultságot, ártatlanságot és szépséget közvetít. Kifejezetten nőies árnyalat, aminek valahogy a többlet jelentése is felértékelődik. Nem csoda, hogy olyan sokan rajonganak érte. S bár lehet, hogy a legtöbben nem is sejtik, de a fehér a tornacipővel társítva olyan ütős kombináció, aminek aligha akad párja. Kényelmes, ez tény, ugyanakkor a stílusosságát sem érheti kritika.

Tökéletesen teljesít a zűrös, rohanással teli mindennapokban. Farmerrel, akár nadrággal, akár szoknyával is pazar társítás. A sportos megjelenés legendás kelléke, ami nélkül a laza nőiesség gyakorlatilag elképzelhetetlen. Így még kilométerek hosszú sorát sem bonyolult lejárni, mert a komfortosság garantált.

2. Tűzpiros tűsarkú a csábítás mestere

Jó, lehet, hogy a tűzpiros sokaknak kiveri a biztosítékot, de hogy a tűsarok kedveltsége megkérdőjelezhetetlen, az tény. A CCC széles választékában nem csupán az extravagáns piros árnyalat kap helyet, úgyhogy érdemes válogatni. Ceruzaszoknyákhoz, báli vagy koktélruhákhoz pazar választás. Az alkalmak ékes sztárjának is mondható, lévén az általa képviselt kellem nehezen múlható felül. A nőiessége pedig kultikus.

A tűsarok nem jelent egyet a hordhatatlan sarokmagassággal, ezt azért lényeges tisztázni. Azaz még azok is könnyedén rátalálhatnak a számukra legideálisabb modellre, akik amúgy a túlságosan magas sarkokért nincsenek oda. Nem kell nyaktörő mutatványokkal próbálkozni a siker érdekében.

3. A rózsaszín balerinacipő egyszerűen bájos

A rózsaszín amúgy is 2022 egyik legkedveltebb árnyalata, de azért megnyugtatunk mindenkit, a kínálatban számtalan színvariációban elérhető ez a típus, ami oly sokakat ragadtat el. Ez persze nem csoda, mert kényelmes, jó belebújni, ugyanakkor benne minden lépés könnyed, légies és önmagában nőies.

Az esetében, azonban javasoljuk a felpróbálást, mert sokaknak a lábfeje nem tart eléggé, ekkor nem ez az a fajta cipő női változata, ami a legideálisabb döntés. A CCC üzleteiben országszerte gond nélkül megoldható a személyes tapasztalatszerzés.

4. Barna bokacsizma a hűvös napok támogatója

A barna és a fekete még mindig az őszi, téli napok kedvelt árnyalata. A bokacsizma pedig tény, hogy nem hiányozhat a cipős szekrényből. Óv a hideg ellen, ugyanakkor komfortossága megkérdőjelezhetetlen. A CCC online felületén pár kattintás nyomán megrendelhető a tökéletes modell, aminek az ismertetőjegye, hogy az egyéni igényeknek maradéktalanul megfelel.

5. Bézs fűzős hosszú szárú csizma, amire jelzőink sincsenek

Vonzó, ellenállhatatlan, trendi, meleg, óv és véd, mi kell még? Mondjuk legalább egy pár belőle, de akár jöhet több is. Mert megunhatatlan és ahogy az az elmúlt évek alapján látszik a sikere múlhatatlan!

Fotós: ccc.eu/hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában