Hirdetés

2022.11.28. 00:49

Újra Pécsett lép fel a 100 Tagú Cigányzenekar

 

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar már hagyománnyá vált ünnepi koncertje idén, több év kényszerszünet után, újra visszatér Pécsre! 

A Hungarikum és Magyar Örökség-díjas társulat 50 fős zenekara nagyszabású, két felvonásos koncertet ad a pécsi Kodály Központ hangversenytermében december 29-én, csütörtökön, este hét órától. 

A kulturális csemegének számító program feledhetetlen élményt kínál közönségének. A zenekar Lendvai Csócsi József, sokszorosan kitüntetett főprímás vezetésével érkezik a megyeszékhelyre. Kétrészes műsoruk repertoárjában közkedvelt klasszikusok dallamai, virtuóz cigányzene és népzenei művek kapnak helyet, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben, csak a „100 Tagúra” jellemző hangzásvilággal élvezhetünk. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel és az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva a helyjegyeket érdemes időben megváltania mindazoknak, aki nem akarnak lemaradni erről az örök élményről! Az esemény nagyszerű zenei élmény, családi program, a belépő pedig értékes, kiváló karácsonyi ajándék lehet minden korosztály számára. 

Jó szórakozást, és Boldog Ünnepeket Kívánunk! 

www.kulturalom.hu 

www.facebook.com/KulturAlom   

www.100tagu.hu 

www.facebook.com/100tagu  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában