Hirdetés

2022.12.08. 09:59

Év végi akció: Közvetlen vízparti lakások Balatonlellén

“Azok a csodás balatoni emlékek…” – nem vagyunk egyedül ezzel a gondolattal, amikor a magyar tengerre gondolunk. Aki járt már a Balaton legszebb partszakaszain, sosem felejti azokat.

Van, aki északra, valaki délre esküszik; manapság a legtöbb embert Balatonlelle ragadja magával. Lelle az elmúlt években a legélhetőbb városok egyikévé nőtte ki magát a környéken, mind az infrastruktúra, mind a szolgáltatások terén.

Aki valóban közvetlenül a vízpartról szeretné élvezni a Balaton közelségét, annak most érdemes lecsapni a még elérhető pár darab lakásra, ugyanis a hely népszerűsége miatt már csak korlátozottan érhetőek el a legjobb lakások. Balatonlelle közvetlen központjában, 100 millió forint alatti valóban vízparti új építésű lakásból alig pár darabot árulnak már, a többi eladó jócskán a száz milliós álomhatár felett várja leendő gazdáját.

Önt is magával ragadja Balatonlelle?

Egyedi év végi akcióval várja az érdeklődőket a Lellemarine Resort, közvetlenül a Balaton parton.

A következő 4db lakás megvásárlója ugyanis az akció időtartama alatt ajándékba kap egy nyitott parkolóhelyet, amellyel így 4.000.000,- ft-ot takarít meg. További részleteket a project honlapján olvashat.

Mit érdemes tudni a Lellemarine Resort lakásairól?

Egyedülálló módon minden lakás okosotthon, azaz távolról vezérelhető a hűtése és fűtése, szaunával és jakuzzival valamint gyermekmedencével büszkélkedhet a beruházás azon túl, hogy két nagy méretű napozóstéget és saját vízparti bárt is magáénak tudhat, mindezt valóban közvetlenül a Balaton partján.

A Lellemarine Resort lakástulajdonosai minden nap üvegfalú szaunaházból élvezhetik a naplementét, koktélozhatnak a lakópark vízparti bárjában, vagy csak elengedhetik a hétköznap fáradalmait a jakuzziban. 

www.lellemarine.hu

Érdeklődjön a még elérhető lakásokról a +36 20 292 0000 telefonszámon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában