Hirdetés

2023.05.25. 12:13

Ismét megnyitja kapuit a Holcim Bükkösdi Kőbányája

PR-cikk

Újra Nyílt Napokat szervez a Holcim Magyarország Kft. (jogelődje a LAFARGE Cement Magyarország Kft.) a Bükkösdi Kőbányájában. A látogatás során az érdeklődők betekinthetnek a bánya működésébe és megismerhetik annak történetét, mindennapi működését.

„Fontosnak tartjuk, hogy a helyi lakosság és a fiatal generáció tagjai is megismerjék a vállalatunk fenntartható működését, és azt, hogy hogyan lesz egy évtizedek alatt képződött üledékes kőzetből, a mészkőből, olyan építési alapanyag, amely a feldolgozást követően, a fenntartható építkezések alapanyagául szolgál.” – tette hozzá Hoffmann Tamás, a Holcim Magyarország Kft. Ügyvezető igazgatója.

Külön időpontban várja az iskolás csoportokat és magánszemélyeket

A Nyílt Napok keretében a Holcim az iskolás csoportokat 2023. június 12-14. között délelőttönként várja a Bükkösdi Kőbányában. Míg a helyi lakosok, magánszemélyek, családok és baráti társaságok számára külön napon, 2023. június 17-én, szombaton délelőtt hirdet látogatási időpontokat. A látogatáson történő részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.  A regisztrációt a jelentkezések sorrendjében fogadja a vállalat legkésőbb 2023. június 9-én, 12 óráig a www.holcim.hu weboldalon.

A Holcim Bükkösdi Kőbányájának bejárása előreláthatólag 1 órát vesz igénybe, amely során a látogatók testközelből megismerhetik a hatalmas rakodógépeket, és betekintést nyerhetnek a mészkő kitermelésének, feldolgozásának folyamatába.

A látogatáson maximum 20 fős csoportok vehetnek részt, életkori megkötés nélkül. A részvétel további feltétele, hogy a látogatók hosszú szárú nadrágot és zárt cipőt viseljenek. A látogatáshoz szükséges munkavédelmi felszerelést (pl.: munkavédelmi sisak, láthatósági mellény) a vállat biztosítja a résztvevőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában