Hirdetés

2023.05.17. 11:27

Lámpát keresel otthonodba?

PR-cikk

Nem minden nap kell lámpát választanom, ezért nem tudom pontosan, milyen lehetőségeim vannak, mitől lesz a világításom sokoldalú, energiatakarékos, ugyanakkor praktikus is. Bizonytalan vagyok, hogy a kiválasztott lámpa elegendő fényt ad-e. Hasonló gondolatok tartanak vissza attól, hogy új lámpa kerüljön otthonodba?

Az Elter Világítás tudja min mész keresztül... Ezért tapasztalt világítástervező és tanácsadó vár Pécsen az Elter Világítás Király utca 29-ben található üzletében. Ha megbeszélnéd egy szakemberrel, hogy egy helyiségben vagy akár egy komplett házban milyen világítási megoldás a legmegfelelőbb, foglalj időpontot az elter.hu-n, majd térj be pécsi üzletükbe, ahol egy kávé mellett segítenek! Elmondják, mire kell figyelni a világítás kialakításakor, megvalósult referenciák alapján ötleteket adnak, megmutatják az adott világítási problémára a lehetséges megoldásokat és igényeidnek, ízlésednek megfelelően konkrét lámpákat is ajánlanak.

Sínrendszeres megoldásban gondolkozol, de nem tudod melyik lenne a legmegfelelőbb számodra, hogyan állítsd össze a rendszert? Foglalj időpontot weboldalukon, nem csak megmutatják a rendszerek közötti különbséget, össze is állítják számodra a kiválasztott komplett rendszert!

Terveztesd az Elter-rel világításod, kérj szaktanácsot, nézd meg a több, mint 700 kiállított lámpát az üzletben! Sőt előfordulhat, hogy egy olyan típusra vagy kíváncsi, melyet nem találsz az üzletben, de raktárukon van? Kötelezettség nélkül behozatják neked, így láthatod, hogy a valóságban milyen színű, mekkora, milyen az anyaga. Tedd listába weboldalukon, add meg a listád számát és a választott lámpákat a megadott időpontra összekészítik!

Tekintsd meg kiváló minőségű lámpáikat! Vár szeretettel az Elter Pécs a Király utca 29-ben! A belváros szívében található az üzlet, mégsem kell a parkolás miatt aggódnod, autódat az üzlettől 300 méterre található Király utcai parkolóban, az üzlettől 450 méterre található Búza téri mélygarázsban vagy a tőlük 450 méterre található Perczel Miklós utcában is leteheted.

Ha még többet meg szeretnél tudni szolgáltatásaikról és egyedi megoldásaikról, olvasd el az alábbi cikkeket:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában