Hirdetés

2023.06.05. 02:10

Heineken - Komlótúra Kastélyosdombón

Június 10-én 11 órától játékos közösségi programokkal, színesített piknikre várunk minden érdeklődőt Kastélyosdombóra, az Ökumenikus Segélyszervezet térségi központjának is helyet adó Erdődy-kastélyparkban (Kastélyosdombó, Fő út 5.).

A túrázók köszöntését követően egy élőkép kirakásába kapcsolódhat be minden résztvevő, amellyel közösen hívjuk fel a figyelmet a Segélyszervezet 1353-as adományvonalára.

Fotó: Fekete Dániel


A családok számára változatos programokkal készül a Segélyszervezet: lesz kézműveskedés komlóból, kvízjátékok, kalandpark, óriás memória játék, óriás dominó és kapura dobás. A piknik idén is gasztronómiai élménnyel válik teljessé: a helyszínen frissen készülő bográcsos étellel és természetesen kastélyosdombói sajtkülönlegességek várjuk a vendégeket.

Vendégeink Birtokgazdánk vezetésével egy túrán vehetnek részt, melyen megtudhatják, hogyan jut el a komló az ültetvénytől egészen a korsóig. Ezt követően megmutatjuk, hogyan újul meg világszínvonalon Kastélyosdombó központja. A rendezvény ingyenes, de a helyszínen adományozási lehetőséget biztosítunk, amellyel a Segélyszervezet Kastélyosdombón végzett munkáját támogathatják.
 
Bővebb információ és regisztráció az alábbi linken érhető el:
https://segelyszervezet.hu/komlotura/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában