Hirdetés

2023.09.22. 09:45

Eladói és egyéb kereskedelmi munkakörök Salgótarjánban

A különböző kereskedelmi munkakörök az olyan nagyobb városokban, mint Salgótarján szinte folyamatosan elérhetőek.

Eladói és egyéb kereskedelmi munkakörök Salgótarjánban - SalgotarjanAllas.hu

Az ezekről való értesülés céljából érdemes minél szélesebb körre kiterjeszteni az álláskeresést, és aktívan nyomon követni az egyes állásoldalak kínálatát. Ebbe egyebek mellett a SalgotarjanAllas.hu is beleértendő, amely portál felületén ugyancsak fel szoktak bukkanni bizonyos kereskedelmi álláslehetőségek: https://salgotarjanallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites. Íme néhány visszatérő példa!

Dohánybolti eladó

A dohánybolti eladó pozíció egy tipikus, gyakran visszatérő lehetőségnek mondható az kereskedelem és értékesítés álláskategórián belül. Az ilyen munkakörök kapcsán az alapvető feladatokat a vásárlók kiszolgálása, a kassza- és készpénzkezelés, az áruátvétel és árufeltöltés, a készletkezelés, valamint a bolt területének tisztán tartása jelenti. A feltételeket tekintve jellemzően a középfokú végzettség, a vásárlóközpontú hozzáállás, a tanulékonyság és a kereskedelmi szemlélet az, ami megkövetelt. 

Ruházati bolti eladó 

Ruházati bolti eladó álláslehetőség ugyancsak előfordult már a SalgotarjanAllas.hu kínálatában. Egy konkrét példát említve korábban egy belvárosi ruházati boltba kerestek eladót, ahol is a mindennapi feladatok olyan tevékenységekből álltak, mint például a vásárlói igények felmérése, a kirakatrendezés, a ruházati termékek értékesítése, a pénztárgép kezelése, továbbá a leltár nyomon követése. 

A munkakör betöltésének alapvető feltétele volt a bolti eladó végzettség, a kedves attitűd és a jó kommunikációs képesség. Ezenkívül külön előnyt jelentett a pályázatok elbírálása során az 1-3 éves ruházati értékesítési tapasztalat, a felhasználói szintű számítógépes ismeretek (pl. MS Office), valamint az idegennyelv-tudás.

Kereskedelmi asszisztens

Szintén egy korábbi, a SalgotarjanAllas.hu feleületén megjelenő hirdetésben kereskedelmi asszisztenst kerestek egy direkt értékesítésre specializálódott multinacionális vállalathoz. Az alapvető feladatokat ez esetben olyan tevékenységek jelentették, mint például a már meglévő ügyfelek telefonon történő felkeresése (adatbázis alapján), az ügyfelek magas szintű kiszolgálása, az ügyféligények felmérése és a megrendelések rögzítése, illetve az újonnan bevezetésre kerülő és a már futó termékek/szolgáltatások ajánlása.

Ezen feladatok ellátásához pedig legalább középfokú iskolai végzettségre volt szükség. A pozíció kapcsán továbbá kiemelt fontossággal bírtak bizonyos személyes tulajdonságok is, beleértve a kiváló kommunikációs képességet, a tanulásra való nyitottságot és a magabiztos fellépést. 

Autóalkatrész értékesítő

Végezetül az autóalkatrész értékesítői pozícióról sem feledkezhetünk meg, amely ugyancsak képezte már részét a salgótarjáni állásoldal kínálatának. Itt a feladatlista többek között az üzletben történő kiszolgálást, az alkatrészek bevételezését, a raktári feladatok elvégzését, a készpénz- és számlakezelést, valamint az adminisztratív teendők ellátását foglalta magában. Az elvárások között pedig az átfogó alkatrészismeret, illetve a magabiztos számítógép-használat jelent meg nélkülözhetetlen feltételként. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában