Hirdetés

2023.10.02. 11:13

Raktáros és egyéb logisztikai álláslehetőségek Tatabányán

Tatabánya logisztikai szempontból meglehetősen kedvező helyen fekszik, így nem csoda, hogy gyakran elérhetőek ilyen típusú álláslehetőségek a városban.

Raktáros és egyéb logisztikai álláslehetőségek Tatabányán - TatabanyaAllas.hu

Fotó: Wavebreak Media LTD

Egyebek mellett a TatatabanyaAllas.hu felületén is előfordulnak logisztikai álláshirdetések, így mindenképpen érdemes látogatniuk a portált azoknak, akik ebben a szektorban építenének karriert. Íme néhány példa a visszatérő lehetőségekre!

Raktárvezető

Raktárvezetői pozíció már több alkalommal is elérhető volt a TatabanyaAllas.hu felületén. Nemrégiben például egy haszonállatokkal foglalkozó cég hirdette meg ezt a lehetőséget, ahol is az alapvető feladatokat a raktározási folyamatok ellátása, a termékek kézi és gépi mozgatása, az áruk szállításhoz történő előkészítése, a leltározás lebonyolítása, a megrendelések megtervezése és leadása, a raktári rend fenntartása, valamint a különböző adminisztrációs feladatok ellátása jelenti. 

A pozíció leírása szerint az esélyes pályázáshoz hasonló területen szerzett tapasztalatra, targoncás jogosítványra, B kategóriás vezetői engedélyre, illetve az MS Word és Office ismeretére van szükség, utóbbit haladó szinten. Emellett a személyes tulajdonságok kapcsán a pontos és precíz munkavégzés képessége, a terhelhetőség, továbbá a rugalmasság bír kiemelt fontossággal. 

Vámügyintéző

Vámügyintézői pozíció ugyancsak feltűnt mostanában a TatabanyaAllas.hu kínálatában. A feladatlista ez esetben olyan elemeket tartalmaz, mint például az import és export szállítmányok vámügyintézése, a nyilvántartások vezetése, továbbá a vámügyintézéshez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása. Az elvárások listájában pedig a szakirányú végzettség, a felhasználói szintű számítógépes ismeretek, a pontos és precíz munkavégzés képessége, a jó kommunikációs készség, illetve a csúsztatott időbeosztáshoz való alkalmazkodási hajlandóság szerepel. 

Csomagoló-raktáros

Korábban egy csomagoló-raktáros álláslehetőség is elérhető volt a tatabányai portálon. Itt a mindennapi feladatokat olyan tevékenységek jelentették, mint például az összekészített megrendelések esztétikus és biztonságos becsomagolása, a csomagátadás a futárszolgálat részére, a raktári rend fenntartása, a raktáros kollégák munkájának támogatása, a göngyölegkezelés, valamint a leltározásban való részvétel. 

Ezen feladatok ellátásához 1-2 éves raktáros munkakörben szerzett tapasztalatra, alapfokú számítógépes ismeretekre, precizitásra, pontosságra és a felelősségteljes munkavégzés képességére volt szükség. A logisztika és a raktározási munka iránti fokozott érdeklődés pedig külön előnyt jelentett a kiválasztás során. 

Targoncavezető

Végezetül a targoncavezetői munkakörről sem feledkezhetünk meg, amelynek feltűnése szintén gyakori. Ezen pozíció esetében a fő feladatot valamennyi esetben az áruátvételhez és árumozgatáshoz kapcsolódó tevékenységek jelentették. Az efféle pozíciók betöltésének értelemszerűen nélkülözhetetlen feltétele volt a targoncavezetői jogosítvány megléte, illetve a targoncavezetéssel kapcsolatos rutin és tapasztalat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában