szponzorált tartalom

2018.02.05. 13:20

25. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás februárban a HUNGEXPO-n

Idén 25 éves a Kárpát-medence horgászainak és vadászainak nagyszabású találkozója! Az évről évre megújuló, de a hagyományos, közönségkedvenc programokat is felvonultató esemény vár minden vadászt, erdészt, horgászt, fegyverrajongót, természetkedvelőt.

A vadász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a sólyomröptetések, a fegyveres bemutatók, a divatbemutatók, a könyv és DVD premierek. Szombaton ez a színpad természetesen a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké.

Ezalatt a horgász színpadon folyamatosan váltják egymást a csali-, technikai és újdonság bemutatók, beszélgetések a 2017-es hazai rendezésű női finomszerelékes és a pontyfogó világbajnokságról, élménybeszámolók, míg a pergető-medencében szintén érdekes programok zajlanak majd.

Újdonságok, programok:

■ Sosem látott trófeakiállítások:

  • „Álmaim vadászháza” – bemutató Széchenyi Zsigmond jóbarátjának, Windisch-Grätz hercegnek a Világon egyedülálló trófeagyűjteményéből, melyet a Magyar Államnak adományozott
  • „A Vajdahunyad várának titkai” – a 25. FeHoVa alkalmából előbújnak a múzeum rejtett kincsei
  • „A Természet pillanatai Csergezán Pál szemével” – kiállítás a művész festményeiből
  • dr. Pálos László (SCI) hazai és Tóth Kálmán (SCI) afrikai nagyvad trófeáinak bemutatója
  • STIHL TIMBERSPORTS® SERIES - A kiállítás történetében először nagyszabású, nemzetközi favágó versennyel és bemutatóval várják a szakembereket és az érdeklődő nagyközönséget a szervezők, hogy a STIHL-lel együtt népszerűsítsék a sportágat, az erdőjárást és az erdőgazdálkodást.

    Magyarország legnagyobb horgászfotókiállítása – a Jubileumi FeHoVa horgászverseny legjobb képeiből

    Óriások bemutatója az óriás akváriumban – Az óriásakvárium idén igazi, kapitális meglepetést tartogat…! Egy 60 kg-os, 200 cm-es, 25 éves kapitális harcsa várja a látogatókat óriáspontyokkal együtt a FeHoVa óriás akváriumában.

    Neves sporthorgászok beszámolói, bemutatói – A 25. jubileumi FeHoVa kiállításon biztosan találkozhatnak emblematikus horgászainkkal, számtalan versenyző, teszthorgász és specialista közt biztosan ott lesz a hétvégén Ambrus Tibor, Bokor Károly, Csillag László, Döme Gábor, Erdei Attila, Koós Ferenc, Papp József, Szilvási Szilárd, Sztahovits Péter, Tímár Gábor, Varga János és Walter Tamás, valamint a hölgyeket sem elfelejtve, a 2017-es VB bronzérmes női válogatott tagjai.

    ■ MOHOSZ horgász suli, VKE gyermekfoglalkoztató és számos más gyerekprogram, melyet a szakmai partnerek és kiállítók szerveznek standjaikon

    Egyidejű rendezvények:

  • Íjász bajnokság és bemutató
  • VI. FeHoVa-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)
  • Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival, találkozzunk a 25. FeHoVa-n!

    A vadásztársaságok, horgászegyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

    Időpont: 2018. február 15-18.

    Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

    Bővebb információ: www.fehova.hu

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában