szponzorált tartalom

2020.01.15. 10:45

HR-Rent Kft.: a hatékonyság kulcsa az ügyfélközpontúság

A HR-Rent Kft. a régió meghatározó szereplője a munkaerő-toborzás és -kiválasztás területén, miközben az elmúlt években elérte, hogy piacvezetővé vált a külföldre irányuló munkaerő-kölcsönzésben.

Feleki Attila ügyvezető-tulajdonos szerint a jelenlegi munkaerőpiac nagy kihívások elé állítja a vállalatokat, ezért természetes, hogy minden komoly cég együttműködik megfelelő HR-szolgáltatóval. A HR-Rent már 15 éve foglalkozik humánerőforrás biztosításával, a külföldi munkaerőkölcsönzés mellett a hazai piac igényeire is hatékony megoldásokat nyújt.

„Kölcsönzés- és közvetítésszolgáltatásunkat kiegészítve több olyan terület van, amiben rugalmasan tudunk segíteni. Ilyen a bérszámfejtés, outsourcing, fluktuációcsökkentés, diák- és nyugdíjas-foglalkoztatás, megváltozott munkaképességűek integrálása. Kevés cég tud ma országos irodahálózattal minden területet lefedve komplett megoldást kínálni, mi mindenben segíteni tudunk, ami a humánerőforrással összefügg.”

A HR-Rent alkalmazásában álló munkavállalók száma dinamikusan növekszik, a tulajdonos Prohuman cégcsoport pedig ma Magyarország 15. legnagyobb foglalkoztatója. Pécsett a Ferencesek utcájában található helyi irodában már 30 munkatársuk segít a napi ügyintézésben.

Régióban partnereik közé tartozik minden nagyobb foglalkoztató, de segítséget nyújtanak kkv és családi vállalkozásoknak is. Emellett kiterjedt partnerhálózatuk van Németországban és Ausztriában, ami több mint 200 aktív megrendelőt jelent. Csoportszinten szoros az együttműködés a pécsi HR-Montage Kft.-vel, így az árbevételük 2019-ben 10 milliárd Ft.

Feleki Attila lokálpatriótaként az üzleti tevékenység mellett nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is.

„Kiváló közösségű irodai csapatunk van. Klímafákat ültettünk Pécsett, véradást szerveztünk, támogatóként indultunk a „Fuss a fákért” versenyen. A helyi civil szervezetek támogatását is fontosnak tartjuk. Névadó szponzora vagyunk a Kozármisleny FC-nek, ahol csaknem 200 gyerek focizik napi szinten. A jövőben is megteszünk mindent, hogy a munkánk erősítse megítélésünket. Tevékenységünkkel munkavállalónak, partnercégnek egyaránt biztonságérzet nyújtunk.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában