szponzorált tartalom

2019.09.23. 16:40

A Hungária Takarék a jövőt idézi arculatával

Egy hosszú hétvége elegendőnek bizonyult a Hungária Takarék bonyhádi, központi épületének felújítására. A Győrfiné Hahner Timea gazdasági ügyvezető-helyettes és Pintér Szilárd hálózati vezető által koordinált munka keretében a falak új festékréteget kaptak, a régi bútorokat korszerűek váltották fel és maga a belső arculat is megváltozott. Az immár 2020-as dizájnnal rendelkező pénzintézet ünnepélyes átadása pénteken zajlott.

2019.09.20 Bonyhád, Átadták a bonyhádi Takarék felújított épületét. A szalagátvágós képen A képen balról Molnár Ibolya régióigazgató, Pintér Szilárd, Potápi Árpád János, Filóné Ferencz Ibolya, Gáspár Csaba, Brauer János és Kiss Lóránd felügyelõbizottsági elnök_Fotó: Makovics Kornél

Csakis kedvező jelzőkkel lehet jellemezni azt a kapcsolatot, ami meghatározta a városvezetés, valamint a helyi takarékszövetkezet mindennapjait. Erre mutatott rá Filóné Ferencz Ibolya a Hungária Takarék tegnapi fiókátadó ünnepségén. Bonyhád polgármestere elmondta, hogy a város a takarék révén jelentős iparűzési adóhoz is jutott, ez a bevételi forrás a közelgő átalakulás miatt megszűnik. – Ez a szép épület viszont itt marad – hangsúlyozta a polgármester, aki gratulált a felújításhoz.

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár elmondta, hogy jelenlegi helyére a 2000. évben került a pénzintézet, mely azóta több megújuláson ment keresztül. – Ma azt mondhatjuk, hogy a takarékszövetkezeteket tekintve a Hungária több mutatóban is az első-második helyen található – folytatta. – Méltán lehetünk büszkék az ország legerősebb takarékjára. Azt kívánom, hogy a pénzintézet az átalakuló körülmények közepette is találja meg helyét és szerepét.

– Húsz év adósságát pótoltuk magunkkal szemben a felújítással – vont mérleget Gáspár Csaba, a Hungária Takarék ügyvezető igazgatója, aki elismeréssel nyugtázta, hogy a munka, kiváló szervezéssel, egy hosszú hétvége alatt zajlott le. – Egyéb jelentős kihívások után most, az átalakulás előtt jött el az ideje annak, hogy ezt a kirendeltséget, megtisztelve a kollégákat és az ügyfeleket, méltó állapotban léptessük be az új rendszerbe.

Pintér Szilárd hálózati igazgató közölte, a felújítással már a 2020-as arculat valósult meg. Kifejezte reményét, hogy a három megyében található, harminchét kirendeltség megőrzi a jelenlegi erős önkormányzati kapcsolatokat. Brauer János elnök anekdotákkal fűszerezett visszaemlékezései mellett azt is bejelentette, hogy a takarék negyven, illetve ötven­éves fennállása alkalmából kiadott könyvek után napokon belül megjelenik a sorozat harmadik, záró kötete, mely a hatvan­éves korszaknak állít emléket.

A borítóképen balról Molnár Ibolya régióigazgató, Pintér Szilárd, Potápi Árpád János, Filóné Ferencz Ibolya, Gáspár Csaba, Brauer János és Kiss Lóránd felügyelőbizottsági elnök látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában