szponzorált tartalom

2019.03.18. 13:33

A Tudomány csodái interaktív kiállítás az ÁRKÁD-ban

Újabb fantasztikus kiállítással várja látogatóit az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont 2019. március 14. és 31. között!

A kiállítás célja, hogy látványos, szórakoztató, közérthető és átélhető módon mutassa be a természet törvényeit, a fizika csodálatos és meghökkentő világát. Aki szeret agyalni, töprengeni, rejtvényeket fejteni és a természet feladványait megoldani, ne hagyja ki a TRÜKKÖS FEJTÖRŐK interaktív kiállítást, amely során a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik minden korosztály számára. Az érdeklődőknek lehetősége nyílik a 28 kiállított állomáson, számos ügyességi játékot kipróbálni, kísérleteket végezni és rácsodálkozni arra, hogy a természet adta tudomány nem feltétlenül bonyolult, hanem élvezetes és mókás is lehet.

Akár egyedül, akár csapatban is neki lehet vágni a feladatoknak, amelyek között megtalálható lesz egy minisoduko, kipróbálható lesz, hogy milyen lehet egy szappanbuborék belsejében lenni, de arra is fény derül, hogy mi az a kaotikus inga vagy hogyan változik a tükörképed egy görbe tükörben. Az interaktív állomások önfeledt szórakozást ígérnek, miközben ráadásként fejlődni, okosodni és játékosan tanulni is lehet. Iskola után vagy szabadidőben remek kikapcsolódás feladatról feladatra járni a gyerekeknek vagy akár felnőtteknek is, akik próbára tehetik tudásukat a megannyi kísérlet és feladvány során. Reméljük, hogy a kiállításon sikerélményeket zsebel be mindenki, aki belevág ebbe a mókás és tanulságos kalandba! Trükkös fejtörők és a tudomány csodái várják Önt és családját az ÁRKÁD Bevásárlóközpontban, mely egyben jelent szórakozást és tanulást is minden korosztály számára.

 

Címkék#árkád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában