top 100

2020.12.22. 00:00

Az építőanyag-kereskedelem élén: HufBau Téglacentrum

Huszonhat éve teljeskörű megoldásokat kínálunk vásárlóinknak, ha építkezésről, felújításról, vagy fürdőszoba-berendezésről van szó. Büszkék vagyunk rá, hogy napjainkban is szép számmal tudhatjuk vásárlóink között azokat a partnereinket, kivitelezőinket, akik cégünk indulásakor is mellettünk voltak.

Külön öröm számunkra, hogy a lakossági vásárlók körében évről évre népszerűbbek vagyunk, mert egy építkezés, vagy felújítás során, szaktanácsadó kollégáink, a kezdetektől, az áru kiszállításáig végigkövetik és támogatják a hozzánk forduló vásárlókat.

Visszajelzéseik alapján, nagy népszerűségnek örvend, és komoly igény mutatkozik a személyes szaktanácsadásra.

A Hufbau Téglacentrum ügyvezetése számára kiemelten fontos, hogy családi vállalkozásként a hozzánk forduló ügyfelek számára kellemes, szakértő légkört biztosítsanak.

A Téglacentrum szerencsés helyi adottságának és a megnövekedett igények hatására szinte minden évben bővül. Legyen szó belső bővítésről, vagy a raktározási terület megnöveléséről.

A 2021-es év is az újításról fog szólni. Növeljük raktáraink kapacitását, bővítjük áruházunk, valamint értékesítési területünk is. Az új évben készül el új, exkluzív irodaépületünk, melynek földszintjén kerül kialakításra egy innovatív bemutatóterem is.

A Téglacentrum sikere többek között abban rejlik, hogy családi vállalkozásként, a tulajdonosok szíve, lelke benne van. A Téglacentrum Kft. alapító ügyvezetője Péterné Éva, és a céget napi szinten működtető két ügyvezető Péter Endre és Péter Tamás ugyan úgy kiveszi részét a munkafolyamatokból, mint az itt dolgozó kollégák csapata.

Az elmúlt 26 év sikerei és tapasztalatai alapján az elkövetkező években is folytatódik a megújulás, és a maximumra való törekvés. Hálásak vagyunk régi és új partnereinknek, hogy közösen egy újabb sikeres évet zártunk!

A Téglacentrum Kft. tulajdonosai eredményesnek értékelték a 2020-as évet, hiszen megtörtént a Bacsó Béla utcai telephely bővítése, elindult új weboldalunk, és webshopos értékesítésünk is.

Még nagyobb tervekkel tekintünk előre, bizakodva várjuk a 2021-es évet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában