szponzorált tartalom

2019.10.15. 11:41

Baranyába is megérkeznek az „okos” cipók

Újabb taggal bővült az okos élelmiszereket gyártók és forgalmazók köre Magyarországon. Baranya megyét és Tolna megye egyes részeit hamarosan a Pécsváradi Aranycipó Kft. látja el kedvező élettani hatású sütőipari termékekkel.

A két cég közelmúltban aláírt megállapodása alapján, az Okos Élelmiszerek Kft. gyártói-piaci franchise rendszeréhez csatlakozva, a pécsi központú társaság hozza piacra a Vitajó brand cipó formátumait. „E termékek nem csupán finomak, hanem – egyedi vitamin- és ásványianyag-összetételüknek köszönhetően – hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a haj, a bőr és a csontozat normál állapotának a fenntartásához is” – mondta ifj. Büki László, a Pécsváradi Aranycipó Kft. ügyvezetője. „Ebben az új élelmiszer-egészség koncepcióban való részvételünk számunkra stratégiai kérdés. Baranya és Tolna megye minél több lakójához szeretnénk eljuttatni az egészséget támogató termékeket, értékes pluszszolgáltatást nyújtva ezzel fogyasztóinknak”.

Az okos élelmiszereket hosszú ideje tartó kutatási, fejlesztési és innovációs program keretében a debreceni központú Hajdúsági Sütödék-csoport cégei fejlesztették ki. Mára négy önálló sütőipari brand született, amelyek külön-külön különböző élettani, egészségi területeken nyújtanak szolgáltatást az embereknek. „A ma ismert trendekkel szemben mi olyan új funkciókkal ruházunk fel alapvető élelmiszereket, amelyek tudományosan igazoltan hatékonyan és biztonságosan támogatják az egészséget, sőt – egyes brandek esetében – betegségek kialakulásának a kockázatát is csökkentik” – mondta Szakács Tamás, az Okos Élelmiszerek Kft. ügyvezetője.

Az új brandek társadalmi jelentőségét jól jelzi, hogy az okos élelmiszer-koncepciót tavaly beválasztották Magyarország 100 legérdekesebb innovációja, tavasszal pedig a Magyar Innovációs Nagydíjon a 40 legelismertebb újítás közé.

Az okos élelmiszerek országos és nemzetközi elterjesztésére kialakított franchise rendszer lényege, hogy a gyártói haszon a piachoz legközelebb lévő sütőipari cégekhez kerül. E társaságok pedig – területi kizárólagosságot, valamint számos jogi, marketing és technológiai támogatást kapva – szinte saját termékükként építhetik fel a piacaikat. Ennek az üzleti modellnek a legnagyobb előnye, hogy sokak számára elérhető fogyasztói árak kialakítását teszi lehetővé az egészséget szolgáló sütőipari termékek esetében is.

Mi ez?

A Vitajó® cipók vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó, ízletes sütőipari termékek, amelyek jó minőségű alapanyagokból készülnek, hatásosak és biztonságosak.

Kinek ajánljuk?

A Vitajó® cipókkal észrevétlenül pótolhatsz néhány fontos vitamint és ásványi anyagot, ami segít, hogy fizikailag és mentálisan is jól érezd magad. Szóval, Neked készült!

Mire Jó?

A Vitajó® -ban lévő bioaktív anyagok hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, a csontozat, a haj és a bőr normál állapotához, a fáradtság csökkentéséhez.

Hol kapható?

A Vitajó® világos, barna és magvas cipókat 500 grammos csomagokban, szeletelve áruljuk az Aranycipó valamennyi üzletében országszerte, valamint megtalálható a baranyai COOP üzletek és kisebb láncok polcain!

További kérdéseid merültek fel?

Írj nekünk bátran a [email protected] címre vagy látogass el a www.vitajo.hu weboldalra! Ne felejtsd el lájkolni az Aranycipó és az Okos élelmiszerek Facebook oldalát!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában