Hallgassa élőben!

Bemutatkozik a Virradat Cégcsoport

A Virradat név lehetne a folyamatos fejlődés és megújulás szinonimája is. Ennek a folyamatos fejlődésnek a végállomása lehet a Virradat Cégcsoport kialakulása, melyet a Virradat Vagyonkezelő Kft. fog össze és a tulajdonosi jogokat is ez a cég gyakorolja. A vállalat fő tevékenysége a vagyon- és az ingatlankezelés. A Siklósi úton vásárolt 2000 négyzetméteres irodaépület ad már otthont a cégcsoport valamennyi szereplőjének. A teljes egészében magyar tulajdonú Virradat Vagyonkezelő Kft. a jövő év elején részvénytársasággá alakul.

A Virradat Zrt. a cégcsoport zászlóshajója. A vállalat folyamatosan fejleszti szolgáltatási portfolióját. 2018 végére a fő tevékenységi kör a létesítményüzemeltetés lett, mely magában foglalja a komplex vagyonvédelmet, a takarítást, a karbantartást és a zöldterület-kezelést. Megbízói számára összefogja a működéssel kapcsolatos szolgáltatásokat, hogy erőforrásaikat a tevékenységük ellátására összpontosíthassák.

A Virradat Zrt. vezetése szüntelenül azon dolgozik, hogy megbízóik, partnereik számára a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassa. A minőségi munka folyamatos szinten tartása miatt vezették be a minőségirányítási, a környezet-irányítási, az információbiztonsági, valamint a munkahelyi egészségvédelmi rendszerüket.

A Generali Biztosító Zrt. és a Virradat Zrt. között köttetett egyedi megállapodás alapján, a cég évi 200 millió, káronként 100 millió forint értékű általános és szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Az innováció a siker titka

Szalma Gábor a Virradat Zrt. vezérigazgatója a sikereiket az innovációban és a rugalmasságban látja. Folyamatosan fejlesztik a munkaterületein dolgozók munkakörülményeit. A szolgálati helyek komfortosításán túl törekszenek a környezetkímélő, XXI. századi megoldások bevezetésére is.
Elektromos kivonuló autó, drónos járőrözés, digitális nyomtatványkezelés, hogy csak a legutóbbi fejlesztéseket említsük, melyek a Széles Gábor vállalkozó érdekeltségébe tartozó Zala Springs Golf Resort területén valósultak meg.

A többmilliós beruházások a környezettudatosságon túl a költséghatékonyságot is növelik. A hagyományos, fosszilis üzemanyagú gépjárművel végzett járőrtevékenységet drónnal váltották fel.

A kivonulószolgálat gépjárművét pedig 100% elektromos autóra cserélték, így a környezetvédelmen túl jelentős anyagi megtakarítást is eredményezett a beruházás.

Bevezették a digitális nyomtatványkezelés, így a papíralapon végzett nyomtatványkezelést digitálisan végzik a munkavállalók. Az okoseszközön gyűjtött információkat az internet segítségével valós időben követhetik, ellenőrizhetik az erre jogosult szakmai vezetők. A dokumentáció képes hangfájlt, képet, videót és GPS-koordinátát is rögzíteni, így lehet teljes és hiteles az adatrögzítés. A fejlesztéseket a Virradat Zrt. szakemberei végzik. A Virradat Zrt. szolgáltatási területén évente több mint egy tonna papír keletkezett, mely a digitális nyomtatványkezelő bevezetésével hozzájárul ahhoz, hogy egy élhetőbb bolygót hagyhassunk gyermekeinknek örökül.

Oktatás

Az oktatás bevezetésével egy új fejezet nyílt a cég életében. 2018-ban oktatási intézményként is akkreditáltatták magukat. 2019-ben felnőttképzési intézménnyé váltak és megnyitották a Virradat Oktatási Központot Pécs belvárosában. 2020 hozta az igazi áttörést az oktatás területén. Számos OKJ-s szakma és tréning képzésére nyertek jogosultságot, valamint ingyenes GINOP képzési projektek végzésére is felhatalmazást kaptak. Töretlenül folytatódik a diákok duális képzése is.

Jelenleg a vállalat teljes körű átalakítása zajlik. A szolgáltatási tevékenység kiszervezésre kerül. A Virradat Zrt. a jövőben Virradat Szakképzési Zrt. néven, tisztán oktatási tevékenységet kíván folytatni. A szolgáltatási portfolió kiszervezésre kerül, ahol már alvállalkozó bevonása nélkül, tisztán saját alkalmazottakkal folyik a munka, a megszokott, korábbi magas színvonalon.

A profiltisztítás eredményeként jött létre a Virradat Könyvelő Kft., mely immáron önálló cégként folytatja tevékenységét. A Virradat Cégcsoport részét képező cégek könyvelésén túl jelentős kapacitással tekint a piaci szereplőkre. A vállalat szakmai vezetői közel 40 éves szakmai tapasztalatot tudhatnak maguk mögött. A cég jelentős fejlesztései reményeink szerint hamarosan az eredményeken is követhetővé válik.

A Virradat Könyvkiadó Kft. a legkisebb gyermek. A tulajdonosok régi álma vált valóra a cég létrejöttével, mely a könyvkiadáson túl nyomdai tevékenységgel és ruházati valamint ajándéktárgyak gyártásával és kereskedelmével kíván foglalkozni. Folyamatosan tárgyalnak szerzőkkel és beszállítókkal, melynek gyümölcseit már a jövő év elején élvezhetjük.

A Virradat Cégcsoport vezetése nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra. Kiemelten támogatják a sportot, az állatvédelmet, az ifjúság nevelését és a kulturált kikapcsolódást, ezért karolták fel a Virradat Honvédelmi Közhasznú Sportegyesületet.

A Virradat Honvédelmi SE célja az ifjúság hazafias és honvédelmi nevelésének elősegítése, valamint a szakosztályok tevékenységén keresztül a honvédelmi ismeretek, állóképesség, erőnlét, valamint önvédelmi képesség fejlesztése, melyek szilárd alapot teremthetnek a Honvédség keretében végzett szolgálathoz.

Eszközük a sport és a keresztény hit, melyeken keresztül az egészséges, erős erkölcsű, büszke, öntudatos fiatalok erős alapot teremtenek majd a jövő Magyarország társadalmának.

Küldetésünk a honvédelem ügye iránti elkötelezettség elősegítése a civil lakosságban, valamint a társadalom és a honvédelem kapcsolatának erősítése.
A cég rendszeresen szervez véradást, vagy felajánlásokkal támogatja annak megszervezését. Minden év végén különböző formában támogatják a keresztény nagycsaládosokat és a beteg gyermekeket is, mert tudják, hogy a „a szeretet a világon a legnagyobb erő!”

Hozzászólások

hirdetés
Jótanácsokkal segítik a versenyzőket A Dal 2021 házigazdái
Köhög is
Koronavírusos Szabó Ádám, tünetei is vannak
regisztráljon ön is / 19 perce
Félmillióan kaphatnak oltást a jövő héten Magyarországon
Dömötör Csaba államtitkár Facebook oldalára feltöltött videóból kiderül, melyik vakcinával hány ember kaphatja meg az oltását.
Gyász
"Az hal meg, akit elfelejtenek." Megrendülten tudatjuk, hogy ROMHÁNYI LÁSZLÓNÉ Cserkuti Mária életének 90. évében elhunyt. Akaratának megfelelően szűk családi körben örök nyugalomba helyeztük. A gyászoló család
"Nagyobb szeretete senkinek nincs annál, mint annak, aki életét adja barátaiért." /János, 15/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a legjobb gyermek, férj, testvér, édesapa, nagyapa, rokon és barát KECSKÉS JÁNOS nyugállományú tűzoltó főtörzszászlós életének 62. évében 2021. február 15-én tragikus hirtelenséggel szeretett Teremtőjéhez távozott. Lelke üdvéért szentmisét mutatunk be a pécsi Belvárosi templomban (Dzsámi) 2021. március 6-án szombaton 10 órakor. Hamvait a későbbiekben a Lyceum templom urnatemetőjében helyezzük örök nyugalomra. Kérjük, a koszorúkra és virágokra szánt összeget a kihelyezett gyűjtődobozba helyezzék. Adományaikat a Lyceum templom helyreállítására ajánljuk fel. A gyászoló család
Mély megrendüléssel vettük tudomásul, hogy NAGY LAJOSNÉ (Csucsu) iskolánk nyugalmazott testnevelés tanára eltávozott közülünk. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Ujhelyi Imre Mezőgazdasági Technikum dolgozói, és diákjai
Fájó szívvel tudatjuk, hogy MARETICS ELEMÉR hosszan tartó betegség után 86 éves korában elhunyt. Temetése 2021. március 4-én 11 órakor lesz a szigetvári Kanizsai temetőben. A gyászoló család
Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik BARANYAI FERENCNÉ Burcsák Ibolya temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk, hogy SCHMIDT MÁRTON bólyi lakos 77 éves korában elhunyt. Temetése 2021. március 3-án 15 órakor lesz a bólyi római katolikus temetőben. A gyászoló család
Fájdalommal tudatjuk, hogy JÓNÁS FERENCNÉ Halmai Erzsébet 87 éves korában elhunyt. Temetése 2021. március 4-én, csütörtökön 13 órakor lesz a szászvári temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik HORVÁTH GYULÁNÉ Bencze Anna temetésén részt vettek, gyászunkban osztoztak. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SÓVÁRI SÁNDOR pécsi lakos életének 77. évében hosszan tartó, súlyos betegség után 2021. február 5-én elhunyt. Temetésére szűk családi körben kerül sor. Gyászoló szerettei
Fájó szívvel tudatjuk, hogy GÁL JULIANNA a Dunántúli Tudományos Intézet volt munkatársa 88 éves korában elhunyt. Temetése 2021. március 5-én 15 órakor lesz a pécsi köztemető nagy díszterméből. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett feleségem, édesanyánk, nagymamánk, anyósom REMMERT GYÖRGYNÉ 77 éves korában elhunyt. Temetése 2021. március 9-én 13 órakor lesz a pécsi köztemető oldalterméből. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik DR. ÁCS IMRE ügyvéd temetésén részt vettek és mély fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család
Az Agócsy László Alapfokú Művészeti Iskola mély megrendüléssel tudatja, hogy zeneiskolánk megálmodója és alapítója DOBOS LÁSZLÓNÉ Ilka néni 2021. február 22-én, életének 88. évében elhunyt. Emlékét és tanításait őrzik volt növendékei és az iskola tanárai.
Mély fájdalommal tudatjuk, akik ismerték és szerették, hogy CSELŐK SÁNDOR hosszan tartó betegség után, 70 éves korában elhunyt. Örök nyugalomra 2021. március 3-án 15 órakor helyezzük a siklósi temetőben. A gyászoló család