szponzorált tartalom

2018.09.13. 17:58

Ebéd, vacsora: DEGESZ

Mindenki a belvárosba igyekszik, nemcsak az ügyeit intézni, hanem ebédelni, vagy vacsorázni is. Pedig Uránváros szívében, az Ybl Miklós és a Hajnóczy utca sarkán is működik egy remek hely, amely délidőben gyorsétterem, délután és este pedig egy kellemes beülős-kiülős beszélgetős hely. A Piccola Perla helyén működik a „DEGESZ” étterem. Megújult a belső és a bútorok, új köntöst kapott az étterem, így pedig a hangulata is más.

Feleségem igazi háziasszony, nagyon jól főz, imádom az otthoni kosztot, ezért hívunk gyakran vendégeket. A bevásárlásnál és a pénztárnál sajnos ismét megcsúsztunk. Persze, amikor a legjobban siet az ember, akkor állítja meg a 6-os úton a piros lámpa is. De milyen jó, hogy megállított, mert észrevettem a DEGESZ gyorsétterem plakátját.

Menü 600 forinttól? Ez hihetetlen! Mi férhet bele ebbe az összegbe?

Bekanyarodtam és meghívtam a nejem egy ebédre. Nagyon jó a napi választék, az árak hihetetlenül olcsók, udvarias és kellemes a légkör, 15 perc alatt megebédeltünk.

Ja, és ami talán a legfontosabb! Olyan finom volt az ebéd, mintha a feleségem főzte volna.

Már nem rohantunk haza, mert tudtuk, hogy nem lesz gondunk a vacsorára. Az alapanyagokat a hűtőbe tettük, és biztos ami biztos, foglaltunk asztalt.

A vendégek is meglepődtek, amikor előálltunk az ötlettel, de irány a DEGESZ!

Az étlap kínálatánál is bőségesebb volt a vacsora. Frissen készült, friss alapanyagokból, látványosan tálalva. És kiszolgáltak bennünket! (Otthon meg mi ugráljuk körbe a vendégeket.)

A vacsoravendégeink nem szóltak egy szót sem, csak élvezték az ízeket. Mi férfiak, ittuk a hideg sört, az asszonyok pedig bort kóstoltak a vacsorához. Egy szó, mint száz: eldőltünk a bőségtől és a DEGESZ-től!

Mára szinte törzsvendégek lettünk. A feleségemnek is több ideje van, mert nem a konyhában tölti a délelőttöket főzéssel és mosogatással.

Legközelebb a haverokkal is ide jövünk a délutáni sörözésre. Sőt, a céges bulit itt tartjuk, de a feleségem közelgő szülinapját is. Csak meg ne tudja előre, mert meglepetésnek szánom.

Név és cím a DEGESZ-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában