szponzorált tartalom

2018.10.15. 10:00

Flashback to 2000: jegyakció az Árkádban

Péntek este összeomlik a tér-idő görbület, Pécsett újra 2000-et fogunk írni: a sportcsarnokban megrendezésre kerülő Flashback to 2000 színpadán az ezredforduló külföldi és hazai legendái fűtik fel a hangulatot, a Kozmixtól a Soundlovers-ön át a Groove Coverage-ig. A rendezvény szervezői egy extra akcióval készültek a fináléra, csütörtökön és pénteken az ÁRKÁD Pécs földszintjén minden ott vásárolt páros jegy mellé egy harmadikat adnak ajándékba.

Impozáns látványshow-val, extravagáns fény- és hangtechnikával, nomeg egy igazi időutazással rajtol Pécs vadonatúj őrülete. A rendezvényen ünnepli majd 20. születésnapját az ezredforduló egyik No. 1 slágergyárosa, az olasz Soundlovers – legnagyobb slágereik, a Surrender, a Walking és a Run-Away nélkül nem volt buli Pécsen akkoriban. Pénteken visszatér Pécsre a 2000-es évek diszkó-ikonja, a német Groove Coverage, akik teljes felállásban, egy fergeteges, egy órás élő show-val készülnek az estére. A külföldi legendák mellett a korszak hazai slágergyárosait gyűjtötték össze a szervezők, jön a Kozmix, Spy the Ghost, Erős vs Spigiboy, Peat Jr, nomeg a house és trance mágus, Dj Sterbinszky.

A rendezvényre az utolsó elővételes jegyeket a Ticketportal jegyirodákban last minute akcióban 3990 Ft-ért kínálják, pénteken, a bejáratnál 4990 Ft-ért lehet majd megvásárolni őket. A Flashback különítménye csütörtökön és pénteken az ÁRKÁD Pécs első szintjén, minden ott vásárolt páros jegy mellé egy hardmadikat ad ajándékba.

Jegyirodák Pécsen:

⚡ Autoclub Travel, Ferencesek u. 22.

⚡ Corvina Könyvesbolt, Széchenyi tér 8.

⚡ Fókusz Könyváruház, Jókai u. 25.

⚡ ÁRKÁD-Ibusz, Bajcsy Zs. u. 11/1.

⚡ Partyzoo, Ferencesek u. 26.

⚡ Tourinform, Széchenyi tér 1.

⚡ ZZZvista Utazási Iroda, Ferencesek u. 2.

Flashback to 2000

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

október 19., péntek

kapunyitás: 18:00

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában