szponzorált tartalom

2019.02.11. 16:56

Ezek voltak a céges ajándék trendek 2018-ban!

A céges ajándékok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendtek 2018-ban. Tevékenységi területtől függetlenül sokan döntöttek a saját logóval ellátott meglepetések mellett, melyek a vásárlók, ügyfelek megajándékozására éppen úgy alkalmasak, mint az üzleti partnerek részére.

Ez utóbbiak főként az év végi ünnepek környékén kerültek fókuszba, amikor a cégek rendszerint ilyen módon igyekeznek megköszönni az együttműködést. A céges image építése szempontjából sem elhanyagolható emblémázott ajándékok és prémium kategóriás meglepetések a hosszú távú piaci jelenlétet és a partnerekkel való eredményes együttműködést is szolgálják.

De mégis melyek voltak a leginkább kereset reklámajándékok tavaly? Milyen meglepetések mellett döntöttünk akkor, ha az év végi ajándékozásról volt szó? Valóban az érték a legfontosabb, vagy sokkal inkább cél a kreatív, minőségi megoldások megtalálása? Cikkünkben ilyen kérdéseknek igyekszünk utánajárni.

Biztos, bevált megoldások elérhető áron

Ugyan sok újdonság még mindig nincs a klasszikus reklámajándéknak számító bögrékben, tollakban, irodai eszközökben, mégis töretlen népszerűségnek örvendtek mindezek. Kedveltségük hasznosságukban rejlik, ám ez kevés lenne, ha nem kaphatnánk esetükben megbízható minőséget. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a reklámajándékok iránt érdeklődők egyértelműen a minőségre helyezik a hangsúlyt, hiszen sokat elárulnak arról az adott ajándéktárggyal, hogy egyébként milyen színvonal elvárható a cégtől.

Pendrive-tól a powerbankig

A korszerű elektronika természetesen az emblémázott ajándékok piacára is betört. 2018-ban ugyanis aHonapAjandeka.hu információi szerint ezek iránt minden korábbinál többen érdeklődtek. Nagy előnyük, hogy szinte bárki által praktikusan használhatóak a mindennapokban, így biztosan jó szolgálatot tesznek.

Az adattárolásra és az adatok mobilizálhatóságára használható pendrive-ok 2018-ban fokozott érdeklődésre tartottak számot, csakúgy, mint a powerbankok, melyek napjaink kütyük uralta világában nélkülözhetetlenek.

Céges ajándékozás: fókuszban a minőség!

Az üzleti partnerek megajándékozásakor még mindig a minőség áll a fókuszban, és ez várhatóan 2019-ben sem lesz másként. A prémium írószerek valószínűleg nem veszítenek majd népszerűségükből, de a különlegesség jegyében a logózható édességek küldése is keresett lesz idén.

Az egyedi igények szerint összeállított ajándékcsomagok különféle értékben választhatóak, s ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a megoldást, amely a céges kapcsolatnak leginkább megfelelő lehet. Az egyedi feliratok és a csomagban elhelyezett minőségi finomságok várhatóan nem veszítenek majd népszerűségükből.

Konferenciaajándékok rendezvényszervezéshez

Üzleti berkekben valószínűleg idén sem lesz hiány rendezvényekből, termékbemutatókból és szakmai összejövetelekből. Ilyenkor a konferenciaajándékok segítségével fejezhető ki leginkább az, mennyire fontosak a partnerek a cég számára. Az egyszerű csokoládéktól a prémium kategóriás meglepetéscsomagokig sokféle lehetőség közül lehet választani.

Külföldi céges partnerek és meghívottak esetén kiemelt értéket képviselnek a magyaros ajándékok, melyeket akár egyedi felirattal is el lehet látni. Az ebben rejlő érték 2019-ben is vezeti majd a céges ajándékozási toplistát. Mindezek mellett természetesen a céges üdvözlőlap sem fog kimenni a divatból, amelynek segítségével az év végi ünnepek éppen úgy megkoronázhatóak, mint például egy sikeresen záruló projekt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában