szponzorált tartalom

2018.09.12. 16:47

Flashback to 2000: egy estére Pécsre költöznek az ezredforduló hazai és világsztárjai!

Emlékszel még tinikorod legvadabb éjszakáira? Október közepén újra átélheted őket: indul Pécs vadonatúj fesztivál-sorozata, az ezredforduló és a 2000-es évek első felének ikonjaival. Október 19-én egy non-stop, 8 órás megashow keretein belül többek között a német dancefloor-legenda Groove Coverage, az olasz Soundlovers és a korszak hazai élvonala forgatja fel fenekestül a pécsi éjszakát!

A Flashback to 2000 nem kisebb céllal jött létre, mint visszacsempészni a 2000-es évek legendás hangulatát a hétköznapokba, egyben kiragadni a napi mókuskerékből a 30-as korosztályt. Az október 19-én első alkalommal megrendezésre kerülő show rögtön két külföldi ikonnal indít: a Lauber Dezső Sportcsarnokban felépülő, impozáns hang – , vizuál – és pirotechnikai elemekkel felpakolt színpadon a német Groove Coverage és az olasz The Soundlovers lép fel élőben, továbbá jönnek a millenium és a 2000-es évek első felének hazai legendái, a Kozmix, Spy the Ghost, Erős vs Spigiboy, Peat Jr, nomeg a korszak house és trance fejedelme, Sterbinszky. A szervezők elárulták: egy igazi hiánypótló, a dolgozó-családos korosztályt megcélzó fesztivál-sorozatot álmodtak meg, melynek következő felvonását már gőzerővel szervezik.

A rendezvényre az első 500 jegyet kedvezményesen, 4.990 helyett 3.490 Ft-ért kínálják a Ticketportal Hungary hálózatában.

Jegyirodák listája, országosan: www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#2

Flashback to 2000 x Pécs

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2018. október 19., péntek

kapunyitás: 18:00

show: 19:00 – 03:00

GROOVE COVERAGE (D)

God is a Girl:

Moonlight shadow:

Runaway:

THE SOUNDLOVERS ️ Nathalie Aarts (IT)

Walking:

Surrender:

Run-Away:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában