szponzorált tartalom

2018.05.11. 10:00

Full adrenalin: pazar látvány vár a cirkuszban

A Richter Flórián Cirkusz legújabb előadása feltölti az embert izgalmas jelenetekkel, pazar látványvilággal, nem véletlenül az a műsor címe, hogy Full Adrenalin!

A Richter Flórián Cirkusz legújabb előadása feltölti az embert izgalmas jelenetekkel, pazar látványvilággal, nem véletlenül az a műsor címe, hogy Full Adrenalin!

A tradíció és az extrém cirkuszvilág találkozik itt, és közkívánatra visszatér a programba a Brazíliából származó Diorios motoros csoport, akik új világrekordot mutatnak be a nagyérdeműnek: tavaly öt motorral cikáztak a 4,5 méter átmérőjű „halálgömbben”, ezúttal hat motorral zajlik a produkció.

Richter Flórián a magyar cirkusztörténet egyetlen Monte Carló-i Ezüst és Arany Bohóc díjasa vadonatúj számmal, holland frízek és arab telivérek szabad-idomításával jelentkezik. Richter Kevin világrekordot ír: a „Magyar Posta” a világon először 20 lóval látható.

Egzotikus állatok kavalkádja érkezik Szandrával, a cirkusz kabala elefántjával.

A Navas testvérek Equadorból a világ leggyorsabb halálkerék artistái: szaltóznak a halálkeréken tíz méter magasban. Szebasztián és Krisztina a villámgyors átöltözés mesterei, több év után állnak újra magyar közönség elé. Krisztina a közönség előtt varázslatos gyorsasággal bújik egyik kosztümből a másikba, csupán egy esernyő, egy lepel, egy szűk henger mögé rejtőzve. A nagy nevettető olasz származású, Davis Vassalo pedig nem csak a földön mutat be humoros jeleneteket hanem a plafonon járva is!

A Dunántúli Napló előfizetői ​50 százalékos kedvezménnyel tekinthetik meg Richter Flórián Cirkusz előadását! A belépőjegyeket​ az „I.” szektorban 3 ezer Ft​ helyett 1500 Ft-ba kerülnek személyenként, és a jegyeket a hirdetésfelvevő irodában (Pécs, Nagy Lajos király útja 14.), valamint a szerkesztőségben (Kisfaludy u. 6.) lehet megvásárolni, a Pécs Siklósi út/Interspar előtti téren május 17–27. között sorra kerülő előadásokra.

A műsorrend: csütörtök–péntek 18 óra, szombat–vasárnap 15, 18 óra, hétfő 15 óra.

 

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában