szponzorált tartalom

2019.02.11. 16:47

Gyorskölcsön azonnal, íme 3 kiváló ajánlat

Veled is előfordulhat, hogy nem tervezett, hirtelen kiadások miatt gyorskölcsönre van szükséged méghozzá készpénzben és lehetőleg azonnal. Ebben az esetben nyakadba veszed a világhálót, ahol rád zúdul több tucat ajánlat. Ezek közül természetesen mindegyik azzal kecsegtet, hogy az adott konstrukcióval jársz a legjobban és már ott villog a gomb, amelyre rákattintva egyszerűen megigényelheted.

Ha pont ebben a cipőben jársz és úgy érzed, képtelen vagy választani a számos különböző ajánlat közül, akkor most a legjobb helyen vagy, ugyanis segítünk eligazodni a gyorskölcsönök rejtelmeiben.

A Hitelmindenkinek.hu bemutat neked három banki ajánlatot amelyek mindegyike más előnyt tartogat számodra. Akár könnyen szeretnél hitelt felvenni, akár extra gyorsan bonyolítanád le az ügyintézést, akár olcsó gyorskölcsönre van szükséged, mi mindből elhoztuk a top ajánlatokat.

Gyorskölcsön kevésbé szigorú feltételek mellett a Providenttől!

Amennyiben még csak néhány hetes a munkaviszonyod, valami miatt nem tudsz felmutatni elegendő minimum jövedelmet, esetleg csak nemrég töltötted be a 18. életévedet, akkor ebben az esetben a Provident kiváló választás számodra. A londoni alapítású pénzintézetnél akkor sincs minden veszve, ha szerepel a neved a KHR (Központi Hitelinformációs Rendszer) listáján, ugyanis ha pozitív a hiteltörténeted, nem feltétlenül kell elfelejtened az azonnali készpénzes gyorskölcsönöket.

Pozitívumnak számít például, ha időben fizetted a tartozásaidat, valamint az is, ha maradéktalanul betartottad a szerződésben foglalt pontokat. A Provident számít jelenleg ebben a kategóriában a legkevésbé szigorúnak, de dobogós helyen szerepel a CIB Bank és a SBERBANK is. A szigor ezekben az esetekben azt jelenti, hogy akkor is kaphatsz gyorskölcsönt, ha csupán egy hónapja dolgozol a munkahelyeden és abban az esetben is, ha a pozitívak között szerepelsz a KHR listán.

Gyorskölcsön készpénzben azonnal a Cofidis segítségével!

Ha tényleg nagyon sürgősen van szükséged a gyorskölcsönre készpénzben és lehetőleg azonnal, akkor a Cofidis ajánlatát érdemes fontolóra venned. A hitelintézet által nyújtott kölcsönök nagy előnye, hogy az igényléséhez elegendő a videós azonosítás! Ez azt jelenti, hogy nem szükséges személyes megjelenés, így ha megfelelsz a feltételeknek, akkor akár 24 órán belül a kezedben lehet az összeg úgy, hogy csupán a kanapédon ülve intézkedsz. A cég 2017 októberében jelentette be, hogy 2018 végén elindul új fejlesztésük, amelynek köszönhetően mára a teljes hiteligénylést online végezheted el. A videós azonosítás során elektronikusan aláírhatod a megfelelő iratokat egy applikáción keresztül, amelyre társigénylő bevonása nélkül is van lehetőséged.

Gyorskölcsön kedvező árak mellett a CIB Banknál

Abban az esetben, ha úgy gondolod, neked a készpénzes gyorskölcsönre azonnal, ugyanakkor kedvező árak mellett van szükséged, ebben is tudunk segíteni neked. Az online hitel kalkulátorok szerint a jelenleg legkedvezőbb ajánlattal a CIB bank rendelkezik, amely már 11,73%-os THM és 10,99%-os éves kamat mellett nyújt számodra szabad felhasználású gyorskölcsönt.

Így például, ha 300.000 forintot veszel fel 60 hónapra úgy, hogy a havi fizetésed 250.000 forint alatt van, akkor a fizetendő törlesztőrészlet 6544 forint minden hónapban, a teljes futamidőre. A teljes visszafizetendő összeget pedig 392.640 Ft-ban állapították meg. Az 1979-ben alapított bank az elmúlt évben elnyerte az év lakossági hitelterméke díjat, amelyet a CIB Előrelépő Személyi Kölcsön érdemelt ki.

Mérlegelj a döntés előtt!

Bármelyik ajánlatra is esik a választásod, mindenképpen fontos, hogy mérlegelj a végleges döntés előtt. Szóval mielőtt az első hirtelen ötlettől vezérelve döntenél, egy kicsit mérd fel a jelenlegi helyzetedet az alábbi három kérdés alapján.

1. Milyen a hitelképességed?

Amennyiben alacsony a hitelképességed és jó eséllyel a legtöbb helyen nem kapnál gyorskölcsönt azonnal készpénzben, akkor nem kérdés, hogy a legkevésbé szigorú ajánlatot kell választanod.

2. Mennyire sürgős, hogy pénzhez juss?

Amennyiben tényleg 24 órán belül szükséged van a kölcsönre, akkor egyértelmű a válasz, viszont ha annyira nem sürgős, lehet, hogy érdemes alaposan megnézned a kevésbé sürgős ajánlatokat, ugyanis azok több esetben olcsóbbak.

3. Tudod-e majd törleszteni a havi részleteket?

Mindenképpen tájékozódj alaposan a várható havi díjakról, mielőtt aláírsz egy szerződést, így nem érhetnek meglepetések és nem keveredsz adósságba! Emellett készíts költségvetést, így megtudhatod, hogy a havi törlesztőrészlet belefér e havi kiadásaidba!

Ne feledd, bármikor bárkivel előfordulhat, hogy gyors személyi kölcsönre van szüksége. Fontos azonban egy ilyen szituációban, hogy alaposan mérlegelj, ne kapkodj és találd meg azt az ajánlatot, amely a leginkább megfelel számodra hosszútávon is, így megoldódik a problémád és később sem lesz gondod a törlesztéssel.

Figyelem a cikkben szereplő adatok, hitel felvételi ajánlatok (THM stb.) változhatnak ezért ajánlatos az adott banknál érdeklődni a pontos lehetőségek felől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában