szponzorált tartalom

2018.02.20. 10:00

Ha egy igazán jó állást keres, akkor most megtalálta: ne habozzon, jelentkezzen!

Nemzetközi háttérrel rendelkező multinacionális vállalat keres felső- és középvezetőket, illetve gyakorlattal rendelkező eladókat pécsi munkahelyekre. A jelöltekkel szembeni elvárások ugyan magasak, mondta dr. Balatonyiné Martin Orsolya, a szakemberek kiválasztását végző FreeWork Holding Kft. irodavezetője, azonban a sikerrel pályázók valóban versenyképes jövedelemre és hosszú távra szóló munkalehetőségre számíthatnak.

– Aki vállalja a kihívásokat, stabil munkahelyre és a versenyszférában is kiemelkedőnek számító jövedelemre tart igényt, annak érdemes fontolóra venni az ajánlatunkat – fogalmazott az irodavezető.

Hozzátette, megbízójuk, egy nemzetközi háttérrel rendelkező multinacionális vállalat kereskedelmi igazgatókat, osztályvezetőket és készletgazdálkodási vezetőket keres Pécsre, illetve olyan tapasztalattal rendelkező eladókat, akik a kereskedelem világában járatosak.

A jelöltekkel szembeni elvárások közé tartozik a kereskedelemben vezető beosztásban dolgozva eltöltött legalább hároméves tapasztalat, és a kiváló angolnyelv-tudás is. A pozíciók betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázókkal szemben további elvárás az üzleti, karakteres megjelenés, az önálló döntéshozatalra való képesség, a határozottság, s nem utolsósorban a jó kommunikációs készség, a csapatszellem.

– Megbízónk kiemelkedően magas juttatásokat biztosít azok számára, akik megfelelnek a követelményeknek. Garantáltan hosszú távra szóló munkalehetőséget kínálnak, ahol a biztos anyagi háttér mellett óriási a fejlődési lehetőség.

Nem pécsi lakosok jelentkezését is várják, a munkába járás, illetve a pécsi tartózkodás költségeit megtérítik. A sikerrel pályázók szállásra és étkezésre fordított kiadásait megtérítik, s a munkaadó viseli a helyi autóbuszbérletre illetve az üzemanyagra fordított költségeket is.

– A lehetőséggel élni kívánóktól mindössze annyit kérünk, küldjék el fényképes önéletrajzukat és motivációs levelüket az alábbi címre: [email protected].

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában