szponzorált tartalom

2019.03.11. 12:56

Használt speciális konténerekre egyre nagyobb az igény

Akárcsak a világ más országaiban, úgy Magyarországon is egyre nagyobb kereslet mutatkozik a használt speciális konténerekre. Ezek a tárolók számtalan funkciót tölthetnek ugyanis be, az építőiparban, a szórakoztató iparban, a szállítmányozásban, a raktározásban és még az orvoslásban is. A speciális konténerek felhasználási területe szinte már végtelennek látszik, annak ellenére, hogy korábban ezeket mindössze az áruk szállítására vagy éppen ideiglenes tárolására használták.

A különböző speciális változatok azonban mind-mind különböző funkciókat látnak el, amelyeket nem csak a cégek tudnak előszeretettel használni, hanem már a magánemberek is. Ezeket a sokoldalú, széles körben elterjedt eszközöket és a hozzájuk tartozó felszereléseket pedig akár már az internetről is megrendelhetjük másodkézből, a mascus.hu portál segítségével.

Hódítanak Magyarországon is a speciális konténerek

Még korábban csak jellemzően áruszállításra és tárolásra használták a konténereket, ma már számtalan típusuk és fajtájuk ismert és terjedt el szerte a világon. Így Magyarországon is előszeretettel használják ezeket a multifunkcionális eszközöket.

A legnépszerűbb változatok még mindig a nagyobb távokon áthidaló áruszállítást teszik lehetővé, de már léteznek hulladék tárolásra kialakított típusok, mosdó és WC berendezéseket különböző fesztiválon tároló konténerek, fagyasztott áru szállító konténerek, illetve fülkévé, szobává vagy orvosi rendelővé alakítható konténerek is. A termékskála szinte végtelen, hiszen méretben, kialakításban és színben is eltérőek ezek a többnyire fémből készült, stabil szerkezetű speciális konténerek.

Mennyibe kerül egy használt konténer?

A konténerek bolti árai sokszorosai is lehetnek egy használt eszköz árának, ezért megéri másodkézből beszerezni őket, ha szükségünk van rá. A mascus.hu -n már óriási kínálat várja a konténerek iránt érdeklődőket és nem csak komplett, használt konténert, hanem különböző eszközöket, felszereléseket és alkatrészeket is találhatunk hozzájuk.

közel 500 különböző terméket tartalmazó portálon már néhány száz forintért is találhatunk kiegészítőket, de több ezer és tízezer forintos tartozékokat is fellelhetünk. Egy-egy konténer típustól és mérettől függően azonban több százezer vagy akár milliós nagyságrendű is lehet. A legköltségesebb speciális konténert jelenleg Hollandiában kínálják több mint nettó 62 millió forintért.

Használt konténerek az internetről, másodkézből

A használt konténerek nagy előnye tehát, hogy rendkívül kedvező áron megvásárolhatóak. Azonban a mascus.hu nemzetközi szintre emelte, a használt speciális konténerek adásvételét, így ma már, több mint 38 nyelven érhető el. A portálon található konténerek nem csak Magyarországról, hanem Hollandiából, Svédországból, Németországból vagy éppen Finnországból is megvásárolhatóak. A legnagyobb konténergyártók termékei között böngészhetünk, így megtalálhatóak a kínálatban az Atlas, a Gofa, a Containex, az Eurovagon és a Robine termékei is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában