szponzorált tartalom

2018.08.10. 10:00

Kezdődik a 6. Hertelendi Fürdőfesztivál!

Három napon keresztül kedveskednek a fürdőzőknek a szervezők az állandó belépőárakat megtartva!

Pénteken az esti órákban fellép a T-Dance Hip-Hop Tánc és Sport Egyesület és a Genesis Tűzzsonglőr csoport, akinek a vezetője a híres Hestia Tűztánc egyik alapítója. A tüzes show után pedig rögtön kezdődik a éjszakába nyúló Holdfény Party a retro és napjaink legjobb zenéivel.

Szombaton megmutatják tehetségüket a Kapronczai Művészeti Iskola növendékei, valamint fellép a Jászai-Mari és EMeRTon díjjas színművész, énekes Sasvári Sándor. A musicalelőadás után a Bread & Jam együttes játszik főként latin és flamenco elemekkel díszített gitárzenét.

A koncertek után egy zenés éjszakai fürdőzés veszi kezdetét, ahol a fürdőzők a medencékből végignézhetik a 6. Hertelendi fürdőfesztivált ünneplő tűzijátékot.

Idén is megrendezik a főzőversenyt „Minden, ami a bográcsba belefér!„ címmel, ahol a fürdőző vendégek fogják kiválasztani a nyertest egy kis kóstoló keretein belül. Így aki vasárnap ellátogat a fesztiválra, biztosan nem marad éhes!

A kicsik nagy örömére nemcsak a Vizvár kalózai tartogatnak meglepetéseket, hanem a fürdő hatalmas zöld területét kihasználva kedvükre ugrálhatnak egy felfújható légvárban.

Hogy mozgásból igazán ne legyen hiány, az izgalmas versenyek mellett Jakab Yvett és a Fitt Y Team vezet be a Kangoo világába vasárnap délután.

Majd a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is fellép az amerikai származású bluesénekes, Eb Davis, valamint a 45 After Band és a 13 éves bluesgitáros, Fehér Ádám.

További részletek: www.hertelenditermal.hu

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában