szponzorált tartalom

2020.04.27. 10:02

Koronavírus teszt minden partnercégnek-HR-Rent

A HR-Rent Kft. felelősségteljes munkaerő-kölcsönző és közvetítő cégként elsőként reagált a kialakult járványhelyzetre, hogy megnyugtató megoldást kínáljon partnereinek és munkavállalóinak.

Feleki Attila ügyvezető-tulajdonos szerint jelenleg a cégek működésének lételeme, hogy koronavírus fertőzéstől mentes munkavállalókat tudjanak foglalkoztatni, ezért mindenképpen szükség volt erre a lépésre.

“Partnereinket 15 éve támogatjuk az igényeiknek megfelelő munkaerővel, dolgozóink azóta számíthatnak ránk mindenben. Ahogy piacvezetővé váltunk több területen, úgy most is azonnal reagáltunk a kialakult helyzetre.

Elsőként kötöttünk szerződést munkaerő-kölcsönzőként validált laboratóriummal a koronavírus teszt elvégzésére. A mintavételre az ország számos pontján sor kerülhet előre egyeztetett időpontban és helyszínen. Így akár külföldön, akár itthon foglalkoztatjuk munkavállalóinkat, azonnal tudunk egy hiteles orvosi leletet biztosítani partnercégeink részére, amelyet olyan labor állít ki nemzetközi megállapodások alapján, amit a németországi, ausztriai vagy svájci hatóság is elfogad.”

A HR-Rent szakértői segítenek Önnek!

 

Címkék#HR rent

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában