szponzorált tartalom

2019.06.15. 10:00

Le tudnál érettségizni informatikából? Hát a céged?

Egy nagy levegővétel és néhány egyszerű eszköz elég ahhoz, hogy egy vállalkozás szintet lépjen a digitális fejlettségben. Az, amelyik ezt nem teszi meg, menthetetlenül lemarad…

Long black hair woman, an owner of the flower store small business, working

A megfelelő informatikai érettség manapság elengedhetetlen az üzleti működésben: az alacsonyabb szinteken rekedt cégek a legtöbbször nem elég hatékonyak, teljesítményük és szolgáltatásaik minősége gyakran megkérdőjelezhető, és fokozottan jellemző rájuk a rugalmatlanság.

Naprakész informatikai háttérrel azonban nem pusztán időt és pénzt spórol a vállalkozás, hanem ügyfelei elégedettségéért is sokat tehet: nyomon követhetőbbé és tervezhetőbbé válnak a folyamatok, valós tartalommal tölthető fel a személyre szabottság, mindez pedig rendkívül sokat lendít a cég alkalmazkodóképességén – egy olyan világban, ahol létfontosságú a gyors és eredményes reagálás az üzleti változásokra.

Az első lépéshez nem is kell több, mint egy jó okostelefon, mobilnet és jó lefedettség – állítja a Mozsi Major alapító-tulajdonosa. Mozsgai József szerint a digitalizáció nem csupán az állattenyésztők röghöz kötöttségén enyhít, hanem új piaci lehetőségeket is megnyithat előttük.

Hasonlóan vélekedik Kuczkó Anikó, az INPUT program pécsi területi koordinátora: szerinte a kkv-k nem kerülhetik meg a digitális megoldásokat, hiszen nincs már olyan szegmense a gazdaságnak, amelyben ezek nélkül meg lehetne élni.

Ha te sem szeretnél kimaradni a digitalizációból, jelentkezz itt a Hello Biznisz ingyenes pécsi meetupjára! Gyere el június 19- én az Árkád bevásárlóközpontba, ahol olyan beszélgetőpartnerek osztják meg veled tapasztalataikat, hasznos tippjeiket, mint Máté Kriszta televíziós műsorvezető, Kuczkó Anikó, az INPUT program pécsi területi koordinátora, vagy Mozsgai József, a Mozsi Major alapító-tulajdonosa. Az esemény regisztrációjánál kitölthetsz egy tesztet is, amellyel vállalkozásod digitális fejlettségi szintjéről is képet kaphatsz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában