szponzorált tartalom

2018.05.29. 19:06

Megbízható Munkaadó díjat kapott a Hauni

Elnyerték a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara magas rangú elismerését.

A Hauni Hungaria Gépgyártó Kft.-nek ítélte idén a Megbízható Munkaadó díjat a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. Az elismerést olyan cég kaphatja meg, aki példaértékű módon a kötelezően előírt juttatásokon jóval túlmenően gondoskodik munkavállalóiról.

A munkavállaló a legnagyobb érték

A Hauni Hungaria pécsi üzeme Baranya megye egyik első számú munkaadója, ahol csúcstechnológiájú berendezésekkel a világ műszaki élvonalába tartozó termékeket állítanak elő. Az elvárt minőséghez kiválóan képzett és folyamatosan magas színvonalon teljesítő munkavállalókra van szükség, akik a vállalat legnagyobb értékét képviselik.

Ideális körülmények a szakembereknek

A Hauni ezért mindent megtesz, hogy ideális körülményeket teremtsen az itt dolgozók – többségében kiválóan képzett fémipari szakemberek és mérnökök – számára. A most elnyert Megbízható Munkaadó díj odaítélésekor a zsűri több szempontot is figyelmbe vett. Például a javadalmazási rendszert, ami a Hauninál több összetevőből áll. A legutóbb az év elején megemelt havi béreken felül átlátható és a munkatársak között széles körben ismert bónuszrendszer és törzsgárda-jutalmak is kiegészítik a kereseteket.

A gyakorlati képzés biztos bázisa

Jól teljesített a Hauni a képzési és fejlődési lehetőségek terén is. A szakközépiskolások és egyetemi hallgatók részére gyakornoki helyet biztosít a cég, de támogatja a főállású kollégák szakmai továbbképzéseit is. Extra motivációt jelent számukra, hogy a tanulást anyagilag is ösztönzi a társaság.

Fontos a beilleszkedők támogatása

Fontos szempont volt az értékelésnél az új kollégák beilleszkedésének támogatása. A Hauni a személyes kapcsolatok fontosságát felismerve már a kiválasztási folyamatba bevonja az új munkatárs jövőbeli közvetlen felettesét. Később pedig welcome day és a régebb óta nálunk dolgozók önkéntes közreműködésével pártfogó program segíti a gyors betagozódást.

Bevonzani a legjobb munkaerőt

„A legfontosabb célunk, hogy a nálunk dolgozók jól érezzék magukat a Hauninál, mert csak így tudjuk a legjobbakat magunkhoz vonzani és megtartani. Ezért folyamatosan keressük a további lehetőségeket a munkakörülmények javítására” – foglalta össze a budapesti díjátadó ünnepséget követően Katona Gábor ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában