szponzorált tartalom

2019.04.04. 10:00

Megújult a Media Markt

Megújult üzlettel várja pécsi vásárlóit a Media Markt április 1-jétől. A Pécs Árkád Bevásárlóközpontban található, közel 2000 négyzetméteres elektronikai üzlet átalakított eladóterében igényeikhez igazodó termékkínálattal, valamint még gyorsabb kiszolgálással és még kényelmesebb vásárlói élménnyel találkozhatnak a látogatók.

A Media Markt közel 15 éve nyitotta meg üzletét Pécs szívében. Az üzlet másfél évtizedes működése alatt mind az elektronikai áruház kínálatában szereplő termékek, mind vásárlóinak igényei sokat változtak. Mint azt Iván László, a megújult pécsi Media Markt ügyvezető igazgatója elmondta:

– A fogyasztói trendek szem előtt tartása nemcsak a web­áruház, de a fizikai áruházak tekintetében is kulcsfontosságú. Pécsi üzletünk átalakítása során éppen ezért azokból a tapasztalatokból indultunk ki, amiket az évek során a hozzánk betérők vásárlási szokásairól, illetve az általuk leginkább keresett termékekről összegyűjtöttünk.

Ennek jegyében az új eladótérben nagyobb területet foglalnak el a GSM termékek, vagyis a mobiltelefonok és kiegészítőik. Ugyanez elmondható az informatikai termékekről is: a laptopok, a tabletek és az egyéb számítástechnikai eszközök még szélesebb termékskálával vannak jelen a pécsi üzletben. Ugyancsak a növekvő igényekre reagálva találkozhatnak nagyobb területen szoftverekkel vagy kifejezetten gaming monitorokkal a számítógépes játékok kedvelői.

– Azt is jól tudjuk azonban, hogy a valódi vásárlói élményhez az igényekhez illeszkedő termékskála önmagában nem elég. Az áruház egész területén kerestük azokat az átalakítandó területeket, ahol néhány változtatással még kényelmesebb kiszolgálást biztosíthatunk vásárlóinknak – tette hozzá Iván László.

A Media Markt vásárlói például egyre inkább igénylik, hogy az üzletek szakértő munkatársai ne csak a készülékek kiválasztása során, de azt követően is támogatást nyújtsanak számukra. Ez meg is történik a Media Markt Okospultjainál, ahol egy új laptop beüzemelésétől kezdve, vírusirtó és adatvédelmi programok telepítésén át, egészen a telefonok kijelzőjét védő fóliák felhelyezéséig kaphatnak segítségét a vásárlók. Minthogy ez a szolgáltatás egyre népszerűbb, a pécsi üzletben a kényelmesebb várakozás érdekében az Okospult méretét is megnövelték.

Az ügyintézés folyamata ugyancsak kényelmesebb és gyorsabb lett az átalakítás után: mind a hitelügyintézésen, mind a vevőszolgálaton ügyfélhívóval tették gördülékenyebbé a kiszolgálást, ez utóbbi egy külön várakozó részt is kapott. Az üzlet beépíthető részlegében pedig egy „katalógusnézegető” kapott helyet, hogy a vásárlók kényelmesen és bővebb információk, képes anyagok segítségével válogathassanak a beépíthető sütők, mosogatógépek és más eszközök között.

Az átalakításra január 1-je és március 31-e között fokozatosan, részlegenként került sor, így a vásárlókat az átalakítás ideje alatt is a megszokott minőségi kiszolgálással várta a Media Markt az Árkád Pécs Bevásárlóközpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában