hirdetés

2019.11.07. 12:33

Minden a gyermekes családokról szól vasárnap délután a Sportcsarnokban

A Pécsimami Közhasznú Egyesület immár hagyománnyá vált rendezvénye komplex segítséget nyújt a gyermekes családoknak: a téli baba-és gyerekholmi börze mellett színes gyerekprogramok és tanácsadások széles köre várja az érdeklődőket új helyszínen, a Lauber Dezső Sportcsarnokban (Pécs, Veress Endre utca 10.). A belépés és minden program ingyenes.

Minden a gyermekes családokról szól november 10-én, vasárnap 15.00 és 18.00 óra között a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

A Pécsimami által szervezett börzén több mint 300 méternyi téli baba-és gyerekholmiból, fa alá való játékból válogathatnak a szülők, a bolti ár töredékéért.

Amíg anya vásárol, a gyerekeket ingyenes játszóház szórakoztatja: lesz légvár, trambulin, DUPLO játszóház, Márton napi kézműves foglalkozás, csillámtetoválás és gyurmavilág játszóház is!

A családi kasszába kerülő forintokat jelenthet a helyszínen igénybe vehető, ingyenes tanácsadások széles köre: a Kormányhivatal, a Magyar Államkincstár és a Területi Szociális Központok munkatársaitól is lehet kérdezni CSOK, táppénz, CSED, GYED, CSP, GYES, GYET, babakötvény, szociális ellátások témájában.

A programot november 10-én (vasárnap) 15.00 és 18.00 óra között rendezik meg, a belépés és a programok ingyenesek, bővebb információ a Pécsimami weboldalán található.

A rendezvény a Pécsimami Közhasznú Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában