szponzorált tartalom

2020.07.16. 08:03

Nem csak nyári munkára várják a diákokat

A HR-Rent Kft. iskolaszövetkezete, a Prodiák Magyarország legdinamikusabban fejlődő diákszövetkezete, amely nemcsak fizikai munkákat, hanem egyre több szellemi pozíciót is kínál a tanulók részére. Kutyáncsánin Jevrem, a HR-Rent Kft. üzletágvezetője válaszolt néhány kérdésünkre.

A nyári hónapokban egyre többen vállalnak diákmunkát. Sokan a későbbi tanulmányaikat finanszírozzák a megkeresett összegből, vannak, akik a nyaralásra gyűjtenek egy kis zsebpénzt. Miért előnyös felkeresni az iskolaszövetkezetet?

Prodiák Iskolaszövetkezetünk képviselői mindenben segítik a diákokat, megkönnyítik számukra a munkakeresést és a munkavállalással járó ügyintézést is. Egyfajta biztonsági hálóként szolgálunk, így a diákok nem lesznek átverés áldozatai. Csoportos balesetbiztosítást kötünk minden regisztrált diákunkra, a tagdíj mindössze egyszeri 500 Ft, amelyet kilépéskor vissza is utalunk a tanulóknak. A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) vezető szerepet betöltő tagjaként, iskolaszövetkezetünk élen jár abban, hogy a munkát vállaló diákokat professzionális módon vezesse be a munka világába. Naponta 5.000 diákot foglalkoztatunk országszerte, jelenleg 50 000 regisztrált tagunk van.

Milyen munkalehetőségek vannak jelenleg?

Nyáron még több nyitott pozícióval várjuk a diákokat. A középiskolások számára nagyon népszerűek a szezonális mezőgazdasági munkák, az egyetemisták szívesen vállalnak a szünetekben gyakornoki munkát idegenforgalmi és adminisztratív területen. Egész évben kínálunk adatrögzítő, áruházi kisegítő, gyorséttermi, valamint egyszerű összeszerelő munkákat. Ha valaki jó kommunikációs készséggel rendelkezik és idegennyelveket is beszél, lehetősége van akár ügyfélszolgálatos, recepciós munkára jelentkezni. Tervben van, hogy szezonális külföldi munkákat is biztosítsunk a számukra.

A HR-Rent Kft. várja a munkát kereső diákokat és azokat a cégeket, akik szívesen foglalkoztatnának tanulókat. Keresse a HR-Rent Kft. Prodiák Iskolaszövetkezetének segítőkész csapatát e-mailben és telefonon! +36-30-370-6999

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában