szponzorált tartalom

2019.04.10. 15:24

Neoton-slágerparti Mohácson, sztárvendégekkel!

A december végi, pécsi forró hangulat után április 13-án, szombaton este újra Baranyába érkezik, és ezúttal a mohácsi sportcsarnok közönségét csábítja éneklésre és táncra a Neoton Família. Az évtizedek óta népszerű együttes ezúttal sztárvendégeket is hoz magával: az egyébként is forró hangulatúnak ígérkező estet Korda György és Balázs Klári, valamint DJ. Dominique produkciója fűszerezi.

A műsorban a régi klasszikusok, a fellépők legismertebb, legnépszerűbb slágerei csendülnek fel, így a Neotontól a 220 felett, a Nyár van, a Holnap hajnalig, a Jo-jo, a Santa Maria; Korda György és Balázs Klári előadásában a teljesség igénye nélkül A nap kapujában, a Téged tőlem már nem vehetnek el, a Lady Karnevál és a Virágeső mozgatja meg szinte biztosan az énekesek mellett a közönség hangszálait és táncos lábait is.

A hatvanas évek táncdalfesztiváljai óta generációk tinijei és immár a retrofesztiválok múltba is tekintő közönségének kedvencei mellett DJ. Dominique, alias Várkonyi Attila, hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasa és ceremóniamestere fokozza majd a partihangulatot, így a mohácsi sportcsarnokban bulizók a jó zenék, valamint az extra piro- és fénytechnika varázsában itt biztosan kitombolhatják a hét fáradalmait.

Te se maradj le a koncertről, szerezd be a jegyedet még időben: Neoton, sztárvendégekkel, mohácsi sportcsarnok, április 13., szombat, a nagy buli éjszakája!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában